STAR TV ARALIKSIZ YAYINA DEVAM EDEBİLİR!


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 20:20
0

Yılbaşında, ekonomik sıkıntılar nedeniyle, pek çok dizinin üç haftalık ara vereceği konuşuluyordu. Star tv’deki yapımların da, tatile gireceği biliniyordu. Ancak kanalın ara vermek istemediği ortaya çıktı. İşte detaylar..

EK ÜCRET TALEP EDECEK

Kanalın, üç haftalık ara sürecinde yayınlarına devam etmek için, ek ücret talebinde bulunacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Eğer talebi kabul edilirse, diziler yılbaşı tatili vermek zorunda kalmayacak. Böylelikle ek ücretle Star’daki bütün diziler aralıksız yayınlanmış olacak. Şimdi, Star’ın dizilerine bakalım.

BENİ AFFET YILBAŞINDAN ÖNCE FİNAL YAPACAK

Star’da gündüz kuşağında 7 buçuk yıldır devam eden “Beni Affet”in biteceği haberini daha önceki yazılarımızda zaten paylaşmıştık. 28 Aralık 2018 Cuma günü 1477.bölümüyle final bölümüyle son kez ekran karşısına çıkacak. Bu nedenle yılbaşından sonraki yayın akışında bulunmuyor. Onun yerine bir yemek programının yayımlanacağı açıklanmıştı. Bununla ilgili daha fazla bilgi geldikçe paylaşacağız.

ERKENCİ KUŞ DEVAM EDEN DİZİLER ARASINDA

Yaz dizisi olarak başlayan, başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı, yayınlandığı günden bu yana izleyici kitlesini artıran “Erkenci Kuş” dizisinin de, üç haftalık ara vereceği konuşulmuştu. Ancak, kanalın ek ücret talebi kabul edildiği takdirde yılbaşından sonraki hafta itibariyle kaldığı yerden devam edecek.

İSTANBULLU GELİN’DE HAZİRANA KADAR DEVAM EDECEK

2017 sezonundan beri devam eden ve büyük ilgiyle izlenen, başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı “İstanbullu Gelin” dizisinin haziran ayında final yapacağı söylenmişti. Yeni yıl kutlamalarından sonra da tatile girecek yapımlar arasında olduğu bildirilmişti. Fakat ek ücret talebi İstanbullu Gelin’i de kapsadığından aralıksız, hazirana kadar sürecek gibi gözüküyor.

SÖZ DİZİSİ 2019’DA BLUE TV’YE TRANSFER OLABİLİR

Başrolleri Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Meriç Aral gibi oyuncuların paylaştığı “Söz” dizisinin, 2019 için yayın haklarıyla ilgili bilgiler henüz netleşmiş gözükmüyor. Eğer Star’la yeni anlaşma sağlanırsa 2020’ye kadar devam edeceği konuşuluyor. Anlaşma sağlayamadıkları takdirde, dizinin dijital ortam olan Blue tv’de yeni bölümleriyle devam edeceği söyleniyor.

AVLU DEVAM EDEBİLİR

Özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların mücadelesini anlatan, başrolleri Demet Evgar, Nursel Köse, Teoman Kumbaracıbaşı gibi oyuncuların paylaştığı “Avlu” dizisi de, ek ücret talebi kabul edildiği takdir de yılbaşında ara vermeyecek.

Yeni bilgiler ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.