Beni Affet Dizisinin Yılmaz’ı Kimdir? Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşında, Sevgilisi Var mı?


Güncelleme: 26 Kasım 2018 : 23:45
0
Can Arpacı

8 sezondur devam eden Beni Affet dizisine son sezonda bir çok yeni karakter dahil oldu. Bu karakterlerden biri de Yılmaz.

Yılmaz karakterini kim canlandırıyor?

Yılmaz karakterini Can Arpacı canlandırıyor.

Can Arpacı kimdir, kaç yaşındadır?

12 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Can Arpacı, eğitim hayatını Maltepe Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi’nde tamamlamıştır. 31 yaşında olan Can Arpacı, eski manken Neşe Erberk’in sahip olduğu Erberk Ajans’ta modellik ve mankenlik eğitimi almıştır. Aynı zamanda hala aynı ajansta çalışmaktadır. Can Arpacı, Trendyol sitesinde mankenlik yapmaktadır. Oyunculuk alanına da yönelen Can Arpacı, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında vizyona giren Büyü filmi ile yaşamıştır. Tiyatro oyuncusu Devrim Saltoğlu’ndan özel oyunculuk dersleri almıştır ve sonrasında Devrim Saltoğlu ile birlikte tiyatro kurmuşlardır. Salt Tiyatro ismi ile kurdukları tiyatroda aynı zamanda ileri oyunculuk eğitimleri almıştır ve kendi oyunlarını sergilemiştir. Şuan Salt Tiyatro’da hem oyunculuk hem de eğitmenlik yapmaktadır. Aynı zamanda Salt Tiyatro’da asistanlık görevi de üstlenmektedir.

Can Arpacı’nın ilk dizisi Fox Tv’de yayınlanan Aşk Yeniden dizisi olmuştur. Aşk Yeniden dizisinde 6-7 bölüm oynamıştır.

Can Arpacı boyu, kilosu nedir, gözleri ne renktir, burcu nedir?

1.82 m boyunda olan Can Arpacı 80 kilogramdır. Can Arpacı’nın gözleri kahverengidir. Can Arpacı, balık burcudur.

Can Arpacı’nın Instagram hesabı var mı?

Can Arpacı’nın kendisinin kullandığı bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Instagram hesabına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Can Arpacı’nın sevgilisi var mı?

Can Arpacı’nın sevgilisi olduğunu Instagram hesabı profil fotoğrafından görüyoruz. Ayrıca Can Arpacı Instagram hesabından sevgilisi ile çekilmiş fotoğrafları paylaşmaktadır. Can Arpacı’nın sevgilisi Psikolog Sıla Ömeroğlu’dur.

View this post on Instagram

#love #smile #happysaturday #bestcouple #lovestory

A post shared by Can Arpacı (@canarpacii) on

Can Arpacı şimdi ne yapmaktadır?

Geçtiğimiz sezonda altı oyuncunun ayrılmasının ardından diziye yeni bir aile katılmıştır. Bu yeni ailenin başında Haşmet adlı iki oğlu bir de kızı olan bir baba bulunuyor. Haşmet Bey’in bu iki oğlundan biri Yılmaz.

Beni Affet dizisinin fenomen çiftlerinden biri haline gelen Yılmaz-Müjgan çifti oldukça konuşuluyor. İkilinin aşkları bu sezonda Beni Affet denilince akla gelenlerden. Can Arpacı, Haşmet’in iki oğlundan biri olan Yılmaz’a hayat veriyor. Can Arpacı, Ankara’da çekilen Beni Affet dizisi için Ankara’ya yerleşti.