Beni Affet’te Salı Günü Neler Olacak? Beni Affet Dizisi 1454. Bölüm Özeti


Güncelleme: 26 Kasım 2018 : 22:53
0
beni affet
“Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi” diyerek 17 Ekim 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan Beni Affet dizisi seyircisini ekranlara bağlamaya devam ediyor. 8 sezondur yayın hayatına devam eden dizi 2011 yılında Show Tv’de başlamış daha sonra 2012 yılında Star Tv’ye geçmiştir. Beni Affet dizisi hafta içi her gün ekranlara gelmektedir.
Aile, aşk ve dram türünde olan dizinin yönetmenliğini Gürsel Ateş, Mihriban Şahin ve Bergüzar Demiroğlu üstlenmiştir. Çok sevilen dizinin dikkat çeken şarkısı “İsyanım Var Aşka” Şevval Sam tarafından söylenmiştir.

Dikkat Çeken Karakterler

Beni Affet dizisi 8. sezona gelene kadar bir çok oyuncu değişikliği yaşamıştır. Bu sezonda yani ekranlara gelen 8. sezonda öne çıkan karakterler Yılmaz ve Müjgan’dır. Yılmaz ve Müjgan karakterleri diziye 8. sezonda dahil olmuştur. Yılmaz karakterini Can Arpacı, Müjgan karakterini ise Aleyna Eroğlu canlandırmaktadır. Sevilen iki karakter aşk yaşayacaklar mı merakla beklenmektedir.

Beni Affet’te Pazartesi yayınlanan 1453. Bölümde neler yaşanmıştır?

1453. Bölüm: Sevgi şok olacağı bir şey öğreniyor…

Yaman’ın hala bulunamamış olması, Feride’yi derinden sarsar. Kötü bir  haber vermek için gelen Zafer, tüm ev halkının gerilmesine neden olur.

Fenalaşıp rahatsızlanan Güzel için endişelenen Asiye, Yaman’ın durumu yüzünden DNA için örnek vermek zorunda kalır.
Murat, Zeki’den Kader’in yaşadıklarını anlayabilmek için yardım ister. Ancak işler planladıkları gibi gitmez.
Selva, Yılmaz’ın Müjgan’la konuşmasına engel olur. Müjgan evlilik konusundaki sıkıntısını Cihan’la paylaşmak ister. Fakat Cihan bu süreci hızlandırmanın peşindedir.
Cihan’ın evde olduğunu öğrenen Yılmaz ise çok sinirlenir. Yılmaz’ın halini gören Haşmet ve Gönül, oğulları adına endişelenir.
Diğer yandan Sevgi, Selva ile ilgili şok olacağı bir şey öğrenir.
Gerçeğin peşine düşen Sevgi’nin yolu beklenmedik bir kişiyle kesişir…

Beni Affet Salı günü yayınlanacak bölümde neler yaşanacak?

1454. Bölüm: Sevgi Nalan’ı konuşturuyor…

Feride ve ailenin diğer üyeleri Yaman’la ilgili ufak da olsa bir umut ışığı görür. Feride’nin Yaman’ın yaşadığına dair dört elle sarıldığı bu ihtimalin gerçek sonucu ortaya çıkar.

Kendine hakim olamayan Murat, Kader’e hisleriyle ilgili bir itirafta bulunur. Bu sözler ikili arasında bir yüzleşme yaşanmasına neden olur.

Cihan’ın yaptıklarını ifşa etmek için Sevgi’yle birlikte hareket eden Yılmaz amacına adım adım yaklaşır.
Cihan’la evlenmeyi gerçekte istemeyen Müjgan mutsuzdur. Bunu fark eden Cihan onu üstü kapalı tehdit eder.
Sevgi, Yılmaz ve Müjgan üzerinde oynanan oyunlarda payı olan Nalan’ı konuşturur. Bu gelişmenin yankıları olayların seyrini değiştirecek türdendir.