Beni Affet Bitecek Mi? Transfer Var Mı?

Star Tv gündüz kuşağının sevilen dizisi Beni Affet’in bireceği haberleri dizinin izleyenlerini harekete geçirdi. Beni Affet dizisi 2011-2012 sezonunda ilk olarak Show Tv de izleyicisi ile buluşmuştu dizi finale değil transfere gitmesi için takipçileri büyük bir kampanya düzenledi.
Neredeyse 7 yıldır beri Star TV’de aralıksız hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden ve reyting başarısı da kötü olmayan dizinin final yapacağı haberleri hızla yayılmaya başladı. Takipçileri bu durumdan oldukça rahatsız dizinin bitmesinden değil en azından başka kanala transfer olmasını istiyor. Bakalım dizinin yapımcıları diziyi bitirecek mi yoksa dizi başka kanala mı transfer olacak? Tüm bu sorular ve dizinin final yapma nedenini haberimizde bulabilirsiniz.Beni Affet Başka Kanala Transfer Mi Olacak?
Star Tv’nin sevilen günlük kuşağı yarışması finalden Fox TV alabilir mi ? Fox Tv’de daha önce benzer bir günlük dizisi yayınlamış ve bu dizi izleyici tarafından beğenilmişti. Fox TV’nin tekrar böyle bir girişimde bulunup izleyicileri hazır sevilen vir diziyi gündüz kuşağına ekler mi bilinmez ama seyirciler bu konuda ısrarcı görünüyor. Beni Affet dizisinin gündüz kuşağında reytinglerde zirve sıralamasında yer alan bir dizi olması onun Fox kanalına transfer ihtimalini güçlendiriyor. . Beni Affet dizisinin aynı zamanda Tv8’ de transferi konuşuluyor. Beni Affet izleyicilerine hangi kanalın güvenip diziyi transfer edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Beni Affet Neden Final Yapıyor?

17 Ekim 2011 Pazartesi günü yayın hayatına başlayan başarılı dizi 28 aralık cuma günü ekranlara gelecek 1477. bölümü ile ekranlara veda edecek. Ben en azından Beni Affet dizisinin 1506 bölümü gören Beni Unutma’nın rekorunu egale edeceğini düşünüyordum; ancak beklendiği gibi olmadı. Yeni yıla girmeden bitecek olan dizi setinde hüzne sebep oldu.
Beni Affet dizisi beklenin çok altında reyting alması nedeniyle final yapıyor. Beni Affet dizisinin geçen sezondan rakibi olan Atv’nin Beni Bırakma dizisi Beni Affet’i geride bıraktı; gündüz kuşağının en iyi zamanı olan 17:00’da yayınlanmasına rağmen 15:00 da yayınlanan Beni Bırakma’nın arkasında kalması Star TV’nin Beni Affet’e olan güvenini sarstı.