Beni Affet 1253. Bölüm 13 Kasım 2017 Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 23:25
1

Yıllardır gündüz kuşağında ekranlarımıza gelmeye devam eden Beni Affet, önemli gelişmelerle devam ediyor. Star Tv’nin fenomen dizisi Beni Affet dizisi özet ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Feride, kendisini Yaman’a affettirebilmek için değişik yollara başvurur.  Beni Affet 1253. Bölüm 13 Kasım 2017 Özet ve Tüyoları. Yeni bölüm özet ve tüyolarına geçmeden önce önceki bölümde neler yaşandı hatırlayalım.

Feride’ye karşı uzak durmaya çalışan Yaman’ın ise Feride’nin çabalarına ne cevap vereceği merak konusudur. Feride, Cüneyt’le konuşmaya karar verir. Ancak onun yerine karşısında gördüğü Osman’a, onu şaşırtacak olaylar anlatır. Zeynep, Pınar’ın kaçırılmasından dolayı çok zor anlar yaşar. Toprak, sözde Pınar’ı kurtarmak için şirketten para almak isterken, Ateş’in polisi aramakta ısrar etmesi ile ikili iyice gerilir. Bu süreçte Ateş’in yanında olan Sevgi, Toprak’ın Ateş’le ilgili şok edici şeyler söylediğini duyar. Lerzan, kendisinden para isteyen Şahin’e beklenmedik bir teklifle cevap verir.

Beni Affet 1253. bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor? Beni Affet 1253. bölüm özet ve tüyoları haberimizde. Feride, Yaman’ın gönlünü kazanabilecek mi? Cüneyt, Feride için Yaman’a karşı nasıl bir yol izleyecek? Zeynep, Toprak ve Ateş üçgeni arasında nasıl gelişmeler yaşanacak? Beni Affet 1253. Bölüm 13 Kasım 2017 Özet ve Tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz. Haberimiz yeni bilgiler edindikçe güncellenecektir.


BENİ AFFET ÖZETLERİ<<<tıkla


 

1 YORUM

Comments are closed.