Beni Affet 1200 -1201. Bölüm Özet ve Fragman 7-8 Haziran Tüyoları


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 09:34
2

Yeni bir haftaya merhaba diyen Beni Affet heyecan dolu yepyeni bölümleriyle ekranlarda yerini alıyor. Her bölümüyle kalplerin ritmini değiştiren Beni Affet bu hafta aksiyon dolu bölümleriyle sizlerin karşısında.

Bu gün Ateş ve ailesinin kavuşma sahnelerine şahit olacaksınız. Şahin’e babam diyen Ateş Bahar ve Kader’e kardeşim diyecek mi? Duygu dolu anların yaşandığı dakikalarda Sevgi nasıl tepkiler verecek?

Yiğit ve Kader ise evlilik yolundaki adımları daha sağlam atmaya kararlıyken Mahir her an karşılarına çıkabilir. Mahir bir an önce Ceylan’dan kurtulup Kader’in Yiğit ile evlenmesine engel olabilecek mi?

Feride ise hapisten çıkmış olsa da Yaman’ a çok ama çok kırgındır. Cüneyt’in söyledikleri aklındadır ve Yaman’a sert tepkiler verir. Fakat Yaman her şeye rağmen olanları anlatınca Feride yumuşar ve eski samimi hallerine geri dönerler.

 

2 YORUMLAR

  1. nilgün hanım bir yapımcı olarak yenisezona mehmet hayri koç ve esengül aypek aynı dizide olabilirmi beni affette deyil esaretim sensindeki rollerini izleyici olarak istiyorumm cüneyit yeni sezon mutsuz olsun sevmiyorum canı yansın mutsuz olsun feride mutlu olsuun sıla murattan ayrılsın feridenin yanında çalışsın sıla degiştikçe sevsin ama boşansınlar seni semiyorum desin sonra degiştikçe sıla sevsin kıyafet makyaj

  2. ya bu cüneytin rolü bahar gibi kalmadı niye zorluyorsunuz bari ferideye aşık kalsın sevdigi kadın yaman la mutlu onları kıskansın bide yeni sezon cüneyit mutsuz olsun feride mutluyken zaten semiyodum cüneyit karakterini beter olsun

Comments are closed.