Aşk ve Mavi Dizisi 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Kadro


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 12:10
2

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Aşk ve Mavi dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Tüm soruların yanıt bulacağı yeni sezonda seyirciler birçok  sürprizle karşılaşacak.

Yapımcılığını NTC Medyadan  Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizi Aşk ve Mavi’nin başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı paylaşıyor.


Aşk ve Mavi 2. Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Hangi Gün


Dizinin kadrosunda usta isimlerin yanı sıra oyunculuk performansları ile dikkat çeken yeni nesil oyuncular da yer alıyor.  Aşk ve Mavi dizisine  2. Sezon yeni gelen oyuncular olacak mı? Dizinin tam kadrosunda kimler var merak edilen sorular arasında.

Dizinin kadrosunda,  Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi usta isimlerin yanı sıra Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Osman Karakoç ve Gülderen Güler, Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Ayşegül Ünsal ve Cüneyt Mete gibi isimler de yer alıyor. Dizinin çekimleri Kapadokya Ürgüp’te çekilmeye devam ediyor.

Ntc Yapımın Kırgın Çiçekler dizisinden sonra en çok izlenen projesi olma özelliğini taşıyan Aşk ve Mavi dizisi başarılı grafiğini yeni sezonda da sürdürecek gibi görünüyor. Aşk ve Mavi dizisi Eylül ayı sonlarında yeni bölümleri ile tekrar izleyenlerin karşısında olacak.


Aşk ve Mavi Reytingleri Nasıl Dizi Son Mu Olacak Sezon Finali Mi Yapacak


Atv  yeni sezonda da Aşk ve Mavi dizisinin yayın gününü değiştirmeyi düşünmüyor zira Cuma akşamları Aşk ve Mavi dizisi yılların izlenme rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar karşısında oldukça iyi  reytingler almayı başarıyor.

Aşk ve Mavi dizisine yeni sezonda katılacak oyuncuları sitemizden takip edebilirsiniz. 

Geçtiğimiz sezonda  Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi usta isimlerin yanı sıra Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Osman Karakoç ve Gülderen Güler, Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Ayşegül Ünsal ve Cüneyt Mete gibi yetenekli oyunculara yeni sezonda Yağmur Aydan da dahil oldu.

Aşk ve Mavi Yağmur Aydan Kimdir?

Güzelliği ile ün salmış yetenekli oyuncu daha önce ‘Kehribar’ dizisinde izlediğimiz Yağmur Aydan Aşk ve Mavi dizisine dahil oldu. Yetenekli oyuncuya şimdiden başarılar diliyoruz.

Aşk ve Mavi Derya Artemel Kimdir?

Daha önce Kırgın Çiçekler dizisinde Mesude karakteri ile tanıdığımız Derya Artemel, Aşk ve Mavi dizisinin 2. sezonunda diziye dahil oldu. 1980 yılında İzmir’de doğan oyuncu ilk Zerda dizisi ile ekranların tanınan siması haline geldi. Gaye Sökmen ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 162 cm boyunda ve 52 kg ağırlığındadır. Terazi burcundadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur.

Aşk ve Mavi Yeni Sezon Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=ogvZWsXAS7c

 

Comments are closed.