Aşk Mavi 27.Bölüm Özet ve İpuçları.12 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 5 Mayıs 2017 : 14:57
1

Atv ekranlarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Aşk Ve Mavi heyecan dolu yeni bölümüyle sizlerle olmaya devam ediyor.Gül Abuz Semerci, Yelda Eroğlu’nun kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Aşk Mavi 26 bölümü geride bırakarak sevenlerinin aklına Aşk Ve Mavi 27.Bölümde neler olacak düşüncesini getirdi.Aşk Mavi 12 Mayıs özet ve fragmanı için ayrıntıları haberimizden okuyabilirsiniz.

Ömer fedakarlık üzerine fedakarlık yapmaya devam ediyor. Fatma’nın bebeğini sahiplenmesi herkesi şok etti ama Cemal ve Fatma’nın ise büyük bir açığını kapattı. Ömer bu fedakarlığı neden yaptı.Farklı bir beklentisi mi var yoksa aklında bir planı mı var merak konusu oldu.

Bu arada Birgül konağa dönmenin yolları arayıp dururken Cemal Safiye ile olan evlilik yıl dönümü organizasyonu için Ali’den yardım ister.Ali de bu konuda elinden geleni yapar.Hatta Cemal in okuması için Ali güzel bir şiir döktürür.

Tabi bu şiir Cemal’in değil yanlışlıkla Mavi’nin eline geçmiştir. Mavi’nin ise hemen aklına Ali’nin kendisini aldattığı düşüncesi gelir. Ali yine kendini savunmak ve temize çıkarma girişiminde bulunur.Mavi nin ise içine bir kurt düşmüştür.

https://www.youtube.com/watch?v=WCszsFqZX9o

1 YORUM

Comments are closed.