Aşk ve Mavi 2. Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Hangi Gün


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 10:22
14

Atv ekranlarında yayınlanan dizi Aşk ve Mavinin ikinci sezonu ne zaman başlayacak? Aşk ve Mavi 2017-2018 sezonu ne zaman başlıyor? Aşk ve Mavi ikinci sezon hangi gün yayınlanıyor?

Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Uysal gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Aşk ve Mavi, geçtiğimiz sezonda çok sevilen bir dizi olmuştu. Her bölümüyle izleyicisini neşeye ve kahkahaya boğan dizide zaman zaman dram dolu dakikalara da yer verilmişti. Dizi, hem oyuncuların performansı hem de değişik konusu ile izleyenlerin ilgisini çekmişti.

Aşk ve Mavi, ilk sezonda başarısını kanala ispatladığı için kısa süre içinde ikinci sezon onayını da aldı. Aşk ve Mavi dizisi Haziran ayında ilk sezon finali ile ekranlara veda ederken bu ayrılık kısa sürmeyecek.

Temmuz ve Ağustos aylarında izleyicisinden ayrı kalacak olan dizinin Eylül ayında tekrar ekranlarda olması bekleniyor. Dizide yer alan oyuncuların dinlenmesi için verilen sezon arası tatilde senaryo için daha çok çalışmalar yapılacak.

Dizinin senaryosu, yaz aylarında daha da güçlendirilecek. Böylelikle dizi yeni sezonda izleyicisinin karşısına daha güçlü bir şekilde Eylül ayında çıkacak. İşte Yayın Tarihi!!!

Aşk ve Mavi dizisi ilk sezonunda Cuma akşamları saat 20.00’de yayınlanmıştı. Eğer büyük bir değişiklik yaşanmazsa dizi ikinci sezonunda da aynı gün ve saatte izleyicisinin karşısında olacak. Aşk ve Mavi çok yakında Eylül ayında ikinci sezonuyla Atv ekranlarında!

Güncelleme: NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Dizi heyecan dolu yepyeni sezonuyla seyirciyi yine ekrana bağlayacak. Aşk ve Mavi 2.sezonuyla 22 Eylül Cuma ATV’de.

Aşk ve Mavi Yeni Sezon Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=XUxSMTAvQAQ

14 YORUMLAR

  1. Bence Hasibe bir Dünya Artist
    Süper rol oynuyor, seyretmeye doyamıyorum.
    Hem güldürüyor hem ağlatıyor
    Hasibe bu diziden ayrılsın seyretmem

  2. Güzel bir dizi Cemal hapse girmeli Hasibe daha etkin olmalı Rifika ile başabas dişe diş mücadele etmeli.

Comments are closed.