Adını Sen Koy 230. Bölüm Özet ve Tüyoları 1 Aralık Haftanın Finali


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:46
1

Adını Sen Koy’un 1 Aralık Cuma günü yayınlanan 230. bölümü özet ve tüyolarını bu haberimizden takip edebilirsiniz. Geçtiğimiz bölümlerle ilgili bazı eleştİriler alan Adını Sen Koyla İlgili bazı hataları haberimizde sizlerle paylaşmak istiyoruz. Örneğin geçtiğimiz hafta Ömer gelen telefonla hesabından yüklü bi miktar çekildi öğrenir. Zehra, Ayşe ile olan iş hesabından çekmişti parayı.

Bu da izleyici açısından bir eleştiri konusu oldu. Üstelik Ömer Zehra’ya, düğün alışverişlerinde kullanmak için kredi kartı vermişti. Ömer kredi kartındaki hesap hareketlerini bile incelese Zehra’nın hiçte paragöz olmadığını anlayacaktır. Ancak işte bizim senaristler mşlh çok zekiler ya. Ölçüp biçmeden hemen Gerdek gecesi Zehra’yı karaladılar.

Tabi seyircinin gözünden kaçan bir ayrıntıyı da burada belirtmek lazım. Zehra’nın iş hesabına henüz para gelmemişti. Ömer’in onun için açtığı hesaptan para çekti ve bankadan çıkarken param gelince yerine koyarım demişti. Tabi akıllarda şu soru; Madem her şeyim senin deyip tüm malvarlığına ortak ediyorsun bir de kalkıp hesaptan çekilen para için şüphe duyuyorsun. Ah be Ömer al karşına konuş, nedir bu konuşmadan peşin hükümlü olmak. Asıl sorun bu senaristlerde. Biraz daha akılcı kurgular bekliyoruz.

Yeni analizler ve tüyolarla sizlerle olacağız. Bizi takipte kalın. Görüş ve önerilerinizi, dizi ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. Yorum yaparak sizlerde dizimize katkıda bulunabilirsiniz.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


 

Comments are closed.