Adını Sen Koy Julide Ölecek mi? Ömer Bahşende’den Şüphelenecek mi?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 19:15
0

Adını Sen Koy’da heyecan durmak bilmiyor. Ömer ve Zehra bir yandan aşklarını yaşamaya çalışırlarken diğer yandan da konakta ve konak dışında olan gelişmelerle baş etmeye çalışıyorlar. Ömer nefret ettiği annesi Julide ile buzları eritmeye çalışırlarken tehlikeli gelişmeler de onların peşini bırakmıyor. En son julide ölümden dönmüş be hastanede ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Ancak tehlike onun hemen yanı başındadır.

Ercan Julide’yi elinden kaçırmanın öfkesi ile yeni bir plan yapmış ve adımını Julide’yi hastanede öldürmesi için göndermiştir. Julide’ye hastane zehirli iğne enjekte ederek öldürmek isteyen Ercan aynı zamanda Bahşende’den de bilgi almaktadır.

Daha önce Ömer ve polis hastane konuşurlarken bu işleri yapan bir adamdan şüphelendikleri ile ilgili bir konuşma yapmışlardı. Bu anlamda polis tüm hastanede bir nevi konuşlandı. Julide’yi öldürmek isteyenler tam iş üzerinde iken yakalanacaklar.

Julide tam iğneyi yiyecekken Ömer veya polis içeri girecek ve suç üstü yakalayacaklar.İşte tam o anda Bahşende’nin bu olaylardaki rolüde açığa çıkacak.