Adını Sen Koy Yıldız(Dünya Aydoğdu) Kimdir? Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 19 Eylül 2018 : 11:13
1

[kirmizitext]Adını Sen Koy dizisi[/kirmizitext] büyük değişikliklerle yeni sezona başladı. 7 yıl sonradan sezonu açan dizide radikal değişikler ile yeni oyuncular diziye dahil oldu. Yıldız karakteri de bunlardan birisi. Yıldız kim, yaşı, oynadığı diziler nelerdir?

Kötü karakter olarak diziye dahil olan oyuncu Yıldız karakteri ile aynı Alev gibi Kervanlıoğlu ailesinin hayatını sehir etmek için uğraşacak. Asıl amacı elbette bir kervancıoğlu olabilmek. Oğuz ile aşk yaşayan Yıldız onunla evlenecektir.

Oğuz aslında Yıldız’ı sevmez ama mantık evliliği olacağı için evlenmeyi düşünmektedir. Ancak Oğuz’un bu düşüncesi Azize’nin ortaya çıkması ile değişecektir. Azize fakir bir kız olsada güzelliği ve dünya görüşü ile Oğuz’u etkileyecektir.Yıldız da bunun farkına varmış veAzize’ye kin gütmektedir.

Yıldız, Oğuz’u elde etmek için her kötülüğü yapabilecek bir karaktere sahiptir. Bu anlamda hem Azize’ye hem de Oğuz için tehlike arz eder. Aynı zamanda kibirli, parayı seven ve insanları küçümseyen bir yapısı vardır. Oğuz’da bu özelliğinden dolayı Yıldız’dan uzak durmaya onunla evlenmekten kaçınmaktadır. Ama kalbi hayır derken aklı evet der. Tabi bir yere kadar.

Adını Sen Koy dizisinin yeni sezonunda Yıldız karakterini canlandıran oyuncu Dünya Aydoğdu’dur. Dünya Aydoğdu, Tunay MAnejerlik ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. İnstagram hesabı dunyaaydogdu genç oyuncu 1989 İstanbul doğumludur.

Eiğtimi için Amerika’ya giden oyuncu orada oyunculuk eğitimi aldı. Marymount Manhattan College’de güzel sanatlar eğitimi aldı. Hint kültürüne ait olan Yoga’ya ilgi duymaktadır. Sosyal medya hesabından anlaşılacağı gibi hinduizm ritüelerini hayatına tatbik eden oyuncu hint kültürüne olan sevgisini her an göstermektedir. Aynı zamanda hayvanları çok seven Dünya, hayvan hakları savunucusudur.

1 YORUM

  1. ❤️ADINI SEN KOY❤️DİZİSİ YILDIZ Karakteri İyi OBRAZ DEYİL OĞUZUN AZİZENİN HAYATIN ZEHERLEYEN BİR İLANDI YILDIZ OBRAZI KÖTÜ HAREKTER OLSADA İYİ SECİLİP ÇÜNKÜ KÖTÜ HARAKTER BELE OLMALIDI YILDIZ HEC KİMİ GÖZÜ GÖRMÜR AŞK NEDİ BİLMİR O SADEÇE ÖZÜN DÜŞÜNÜR YILDIZ OBRAZIN OYUNCUSUNA UĞURLAR ARZU EDİRİZ❤️ADINI SEN KOY❤️DİZİSİN YENİ HEKAYESİ UĞURLU OLAÇAK

Comments are closed.