Adını Sen Koy Dizisinin Nihat’ı Aykut İğdeli Hangi Diziye Geçti? Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 15:22
1

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Adını Sen Koy önemli bir karakterine veda etmeye hazırlanıyor. Dizide uzun süredir boy gösteren ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından severek izlenen Aykut İğdeli’nin Adını Sen Koy dizisinden ayrılma sebebi ne? Adını Sen Koy dizisinin Nihat’ı Aykut İğdeli hangi diziye geçti? Yeni projesi var mı? Hangi dizide rol alacak? Soruları sıklıkla sorulmaya başladı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz haftalarda dizi seti ekibiyle sorun yaşadığı ve bu şekilde devam ettiği sürece diziden ayrılacağını söyleyen oyuncu rotasını belirledi. Ne yazık ki hakkında çıkan iddiaların doğruluğu ispatlandı. Adını Sen Koy dizisinde Nihat rolüyle başarılı ve güzel giden bir çizgisi varken ani gelen ayrılık haberi hayranlarını oldukça üzdü. Özellikle diziden ayrılırken kendisine çizilen imaj oyuncunun rolüne yakışmadı. Diziden eşini aldatan bir adam olarak ayrılması herkesi şaşırttı ve üzdü.

Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve özellikle genç kızların beğendiği bir karakter olan Aykut İğdeli diziden neden ayrıldı? Hangi diziye geçti? Oyuncunun resmi instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Adını Sen Koy dizisinde ait tüm resimleri kaldırması oyuncunun yeni bir dizi projesi için hazırlık yaptığı ve Adını Sen Koy Nihat karakterini izleyenlere unutturmak istediği yönünde yorumlandı.

Konuyla ilgili en sağlam iddia dizinin ilerleyen bölümlerinde heyecanı artırmak ve izleyenlerin ilgisini diri tutmak adına Nihat karakteri hiç beklenmedik bir zamanda tekrar dahil olacak.

Başarısını ve kalitesini Adını Sen Koy dizisinde kanıtlayan genç oyuncunun son zamanlarda farklı projeler için teklif aldığı biliniyordu. Bu yüzden Aykut İğdeli’nin en kısa zamanda başka projelerle izleyici karşısına çıkacağını düşünüyoruz. Yaz sezonu için hazırlanan yeni bir günlük dizi için başrol teklifi aldığı da kulislerde konuşuluyor.

Onun dışında yeni sezonda yeni başlayan yeni dizi projeleri için teklifleri değerlendirdiği ve kendisine en uygun rolü kabul edeceği yine iddialar arasında. Ama sonuç ne olursa olsun hayranları onu uzun süre Adını Sen Koy Nihat olarak hatırlayacak.

Dizi severlerin merak ettiği bir diğer konu ise Nihat’ın diziden ayrılmasıyla Ayşe’nin akıbeti ne olacak? Ayşe de diziden ayrılacak mı? Bunu ilerleyen günlerde izleyerek göreceğiz.

Sizler Adını Sen Koy dizisinin Nihat’ı Aykut İğdeli’yi hangi dizide ve nasıl bir rolde görmek istersiniz?

 

1 YORUM

  1. Adını sen koy adlı dizi ömerle zehranın liseli aşıklar sohbetlerine döndü aslında diğer bütün oyuncular ayrılmalı nasılsa zehra ile ömerin liseli aşıklar gibi sohbetlri geçmiş sahnelerinin tekrarları dizinin saatini dolduruyor başka oyunculara gerek ypk
    Ne kadar aptalca ve saçma bi senaryo

Comments are closed.