Adını Sen Koy Azize kimdir? Sevgilisi, yaşı, oynadığı diziler nelerdir?


Güncelleme: 23 Eylül 2018 : 09:18
1

Adını Sen Koy dizisi yeni sezonu başladı. Ömer ve Zehra’nın diziden ayrılmasından sonra yeni karakterler diziye dahil oluyor. Adını Sen Koy yeni sezonunda istemeyen kadın oyuncusu Azize karakteri diziye dahil oldu. Azize kimdir Gerçek adı ne detaylar yazımızın devamında.

Azize karakteri dizide Oğuz Kervancıoğlu’nun sevgilisi rolünde karşımıza çıkıyor. Azize karakteri önceki sezondaki Zehra karakteri ile birebir özdeşleşmektedir. Azize yıllar önce bir evlilik yapmış, bu evlilik sürecinde iftiraya uğrayarak eşinden ayrılmıştır. Oğlu Ali ile beraber hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Azize’nin hayatı ve dünyası artık oğlu Ali olmuştur. Onun için her şeyi yapmayı göze almıştır.

Azize’nin bir iş bularak hayatına devam etmesi gerekmektedir. Uzun uğraşlar sonucu bir iş bulur ancak o işte daha önceden tanıştığı Oğuz Kervancıoğlu ile karşılaşır. Azize’nin iş hayatında Oğuz’la ilişkisi Adını Sen Koy yeni sezona damga vuracak.

Azize karakterini canlandıran güzel oyuncu Deniz Durmaz’dır. Deniz Durmaz İstanbul’da 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan genç ve güzel oyuncu Ankara Çocuk Tiyatrosu’nda rol almıştır. Asıl ismi Deniz Özlem Durmaz olan güzel oyuncu günlük dizi deniz yıldızında Esra karakterini canlandırmıştır.

Deniz Deniz Durmaz Ebru küçükakar menajerlik ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 1.70 santimetre boyunda olan güzel oyuncu 60 kilogram ağırlığındadır. Neşe Beykent Deniz Gökçe Kayhan oyunculuk eğitimi almış ve spor olarak kick boks sporu ile ilgilenmektedir.

Deniz Durmaz’ın oynadığı diziler Karagül, Alın Yazısı ve Deniz Yıldızı’dır.

1 YORUM

  1. ❤️ADINI SEN KOY❤️DİZİSİN BAŞ KEHRAMANI AZİZE ÇOK GÖZEL OBRAZDI AZİZE EKLAKLI NAMUSLU KADIN EMİR ONUN ÇOÇUĞU OLMASADA EMİRE HAYAT VERMİŞ ONU ÇOK SEVMİŞ KILINÇ KİMİ YILDIZ KİMİ DÜŞMENLERİN KARŞISINDA EYİLMEZ BİR ANEDİ AZİZE OBRAZI ADINI SEN KOY DİZİSİNDE OLMASI ÇOK GÖZEL AZİZE EMİR DİZİNİN SİR KAYNAĞI OLAÇAK BÜTÜN HEKAYE ONLARA BAĞLI AZİZE EMİRİN BABA OÇAĞINDA BÜTÜN SİRLERİ ÖYRENEÇEK VE SUSAÇAK EMİRİ KAYIP ETMEMEK ÜCÜN SUSAÇAK SON ANDA EMİRİN HAYATINDA KÖTÜ BİR DURUMDA SİRLER ACILAÇAK❤️AZİZE❤️OBRAZIN OYUNCUSUNA UĞURLAR ARZU EDİRİZ

Comments are closed.