8 Ekim Gelinim Mutfakta günün birincisi kim? Çeyrek altını kim aldı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:02
0

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan gelinim mutfakta haftanın ilk günü yeni yarışmacı ile bu günde bomba gibi. Yeni gelen Emel gelin ilk gün nasıl performans sergiliycek. Bu gün Başak yine kendine totem yaparak koluna bilezikler takip gelinleri sinir etmeye çalışıyor.

Emel gelinin kayınvalidesi gelin denince akla ateş geliyor dedi. Reyhan hanım yine gelinine ağır sözler etti, gelini duyunca nolcak acaba. Bu gün gelinler köfteli karnıyarık yaptı. Acaba bu gün çeyrek altını kim alacak sorusu merak uyandırıyor. İlk olarak puanlamaya Öznur hanım yapıyor.

Öznur hanım Başak’a 3 puan, Ezgi’ye 5 puan, Emel’ e 1 puan ve kendi gelini Yasemin’e 3 puan veriyor. Yasemin gelin yine kayınvalidesinden yine 5 puan alamadı. Emel gelin ilk puanını 1 alarak morali bozuldu. İkinci olarak Reyhan hanım puanlama yapıyor.

Acaba yine Yasemin’e 5 puan gelini Ezgi’ye düşük puan mi verdi? Reyhan hanım Yasemin’e 1 puan, Başak’ a 2 puan, Emel’ e 3 puan ve gelini Ezgi’ye 5 puan verdi. Gelini için sevindi ama Yasemin’e üzüldü. Başak Reyhan hanıma 2 puan verdiği için yine bağırıp çağırıyor. Başak kendini on planda olmak için sesini alçaltmıyor.

Başak 40 bilezik totemi tutmadı düşük puan alarak totemi ters etki yaptı gibi görünüyor. Üçüncü olarak puan vermeye Ergül hanım geliyor. Ergül hanım ilk puanını verecek. Gelininkini bulmaya çalıştı. Bakalım bulabildi mi.

Ergül hanım Ezgi’ye 5 puan , Yasemin’e 3 puan, Başak’ a 1 puan ve gelini Emel’ e 3 puan verdi. Denizli’den katılan Ergül hanım gelinini 3 puan vererek yinede iyi dedi. Reyhan hanım mutluluktan Ergül hanıma sarıldı. Son olarak Hanife hanım puan vermeye geliyor. Gelini bütün kayınvalidelerden düşük aldı ama kendi kayınvalidesi gelinin tabağını bulup yüksek verdi mi acaba.

Hanife hanım Yasemin’e 3 puan, Ezgi’ye 2 puan, Emel’e 1 puan ve gelini Başak’a 5 puan verdi ve çeyrek altın sonuçları belli oldu. Hanife hanım yine gelinini buldu. Bu gün Yasemin kayınvalidelere sitem etti. 4 puan niye kullanmadıklarına sitem etti. Yasemin Reyhan hanımın 1 vermesine çok üzüldü. Başak düşük puanlar almaya kızdı.

Ezgi 17 puanla bu gün çeyrek altını alarak birinci oldu. Emel 8 puanla sonuncu oldu. Yarın merakla bekleniyor.