GÜNLÜK DİZİ YARALI KUŞLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Güncelleme: 15 Mart 2019 : 19:08
0

Kanal d’nin yeni günlük dizisi olan Yaralı Kuşlar’ın yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar…

1 NİSAN’DA BAŞLIYOR!

Başrollerinde Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ayşen İnci, Ali Yasin Özegemen, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı, Cemre Melis Çınar’ın bulunduğu dizi 1 Nisan Pazartesi günü, Kanal d ekranlarında başlıyor. Günlük dizi takip edenler için de ekrana yeni bir soluk getireceğine inanılıyor.

SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Yaralı Kuşlar’ın akşam kuşağı olan saat 16.00’da izleyici karşısına çıkması planlanıyor. O saatte evde olanlar için iyi de bir seçenek olduğu görülüyor. Ancak, Fox tv ve Tv8’de aynı saatlerde yemek programları yayınlanıyor. Üstelik her iki programın da oldukça iyi bir izlenme oranına sahip olduğu gözleniyor. Eğer dizinin konusu izleyiciyi cezbederse o saatte başarı sağlayabileceği düşünülüyor. Hikâyeyi daha önce belirtmiştik. Dizi başlamadan önce tekrar bir hatırlayalım.

DİZİNİN KONUSU                                                                                     Yaralı Kuşlar, yıllar önce ailesinden koparılarak, çok farklı bir hayata mecbur bırakılan küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le yaşam mücadelesini anlatıyor. Fakat, Ömer savrulduğu yerde öz babasıyla beklemediği bir anda yeniden karşılaşacaktır. Bu karşılaşmadan sonra ise hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Atv’de yayınlanan bir diğer günlük dizi olan Beni Bırakma oldukça iyi bir başarı sağladı. Yeni sezon onayını da aldı. Yaralı Kuşlar’da aynı başarıyı gösterecek mi? Göreceğiz

Fragman için tıklayınız