Çarpışma’nın Reytingleri Yükseldi Mi? 29 Kasım Perşembe Reyting Sonuçları


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 14:00
0

29 Kasım Perşembe günü reyting listeleri nasıl şekillendi? Show tv‘nin iddialı dizisi Çarpışma listelere nasıl bir giriş yaptı? Diğer önemli dizileri zorlayabildi mi?

İşte 29 Kasım Perşembe gününün reyting listelerinde dikkat çeken detaylar…

TOTAL’DE DURUM NE?

29 Kasım Perşembe total grubu reyting sonuçlarında ilk sırayı Atv’nin yükselişe geçen ve çok konuşulan dizisi Bir Zamanlar Çukurova alıyor. Listenin ikinci sırasında ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber var. Star tv dizisi Avlu ile Fox’un iddialı projesi Bizim Hikaye ile 4 ve 5. sıraları paylaşıyor. Show TV’nin Kıvanç Tatlıtuğ’lu dizisi Çarpışma ise Total grubu reyting listesinde ancak 7. sırada kendine yer bulabilmiş.

AB’DE BİZİM HİKAYE HÜSRANI

AB grubunda zirvenin adı yine değişmedi. Bir Zamanlar Çukurova AB grubundada 29 Aralık reyting listesinin galibi oldu. İkinci sırada da aynı şekilde Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer aldı. Ancak AB grubunda dikkat çeken detay Çarpışma dizisindeki yükseliş. Totalde 7. sırada yer alan Çarpışma dizisi AB grubunda ise 3. sıraya yerleşmiş. Avlu listenin 4. sırasında yer alırken, Bizim Hikaye ilk on program sıralamasına bile girememiş.

İLK İKİ SIRA DEĞİŞMİYOR

ABC grubunda da ilk iki sıranın yerini koruduğu görülmekte. Reyting listesinin ilk sırasında Bir Zamanlar Çukurova yer alırken, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci sırada görülmekte. 29 Kasım Perşembe ABC grubu reyting sıralamasında 3. sırada Star tv dizisi Avlu yer alırken, 5. sırada Çarpışma, 7. sırada ise Bizim Hikaye yer almakta.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN BÜYÜK BAŞARISI

Sonuç olarak 29 Kasım Perşembe akşamının programlarının değerlendirildiği reyting listesine Atv’nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın damga vurduğu görülmekte. Televizyon dünyasına iddialı bir giriş yapan dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek, Vahide Gördüm, Murat Ünalmış gibi isimler yer almakta.

ÇARPIŞMA ZİRVEYİ ZORLAYABİLECEK Mİ?

Çarpışma dizisi ise beklediği iddialı yükselişi bir türlü yapamadı. Geçtiğimiz perşembe yayınlanan ilk bölümüyle AB grubunda 3. sırayı alan Çarpışma dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle yine 3. sırada yer aldı. Total grubunda ise geçtiğimiz hafta 10. sıradayken bu hafta üç basamak yükselerek 7. sırayı aldı.

Bakalım ilerlereyen bölümlerde Show tv’nin iddalı kadrosu ve ilginç hikaye kurgusuyla dikkat çeken dizisi Çarpışma zirve yarışısını zorlayabilecek mi?