15 Ekim Gelinim Mutfakta Yeni Gelen Gelin Kim? Çeyrek Altını Kim Aldı? Günün Birincisi Hangi Gelin Oldu


Güncelleme: 15 Ekim 2018 : 14:49
1

Kanal D ekranlarının günlük gelin, kayın valide yemek programı olan gelinim mutfakta haftanın finali ile cuma gününü kapattı. Gözler 15 Ekim Gelinim Mutfakta Yeni Gelen Gelin Kim? Çeyrek Altını Kim Aldı? Günün Birincisi Hangi Gelin Oldu sorularının yanıtı aradı. Acaba kim birinci olacak. Hafta boyunca toplanan puanlar ile belirlenecek birinci ve elenen yarışmacılar cuma günü yani 19 ekim belirlenecek. Gelinlerin çekişmeli yarıştığı yemek programı hafta boyu neler yaşandı.

Geçtiğimiz hafta Emel, Ezgi’nin Başak’ tan yardım istediği halde yardım etmemesi üzerine Ezgi’ye tabure hediye etti. Ezgi bunu kendine hakaret olarak kabul etti. Bu çekişmenin ardından haftanin son gününde en yüksek puanını alan gelini çeyrek , haftanın birincisi ise 5 altın bilezik kazandı.

Başak kayın validesinin evinde oturduğunu ve kayın validesinin evine gelince etrafa bakıp laf söylediği için rahatsız olduğunu söyledi. Bu programda bir ilk oldu Ezgi düşük puan alınca tabağın kendisine ait olmadığını söyledi. Fatih bey tabağı kaldırdı. Sonra bir kaç olaydan sonra Ezgi kendi tabağı olduğunu kabul etti. Günün en düşük puanını alan 8 puanla Başak , ikinci en düşük puan alan 9 puanla Ezgi oldu. Günün en yüksek puanını alan 15 puanla çeyrek altını Emel kazandı. Haftanın en yüksek puanını alıp birinci olan gelin 57 puanla Ezgi oldu ve 5 altın bileziği kazandı. Ezgi 1 puan farkla altın bileziği kazandı. Haftanın en düşük puanını alıp veda eden gelin 53 puanla Yasemin elendi. Emel ve Başak 56 puan aldılar. Yasemin’ in elenmesiyle Reyhan hanımda çok üzüldü. Yasemin biraz daha kalmak istediğini söyledi.

Emel hanımda Yasemin’in kalmasını isterdim dedi. Öznur hanımın gitmesine çok üzüldüler. Reyhan hanım çok üzüldü ve ağladı. İlk defa Reyhan hanımın ağladığını gördük. Yasemin bu duruma duygulandı.

Ezgi dışarıda da görüşeceklerini söyledi. Yasemin ile Öznur hanım uğurlandı. Yeni gelen yarışmacı acaba kim ? Yasemin hiç değilse eli boş veda etmedi. Bunun biraz olsa da üzüntüsünü azalttığını belirttiler. bu şekilde bir haftayı atlatan yarışmacılardan elenmeyenler yeni hafta kim gelecek diye merak etti. 15 Ekim Gelinim Mutfakta Yeni Gelen Gelin Kim?, Çeyrek Altını Kim Aldı?, Günün Birincisi Hangi Gelin Oldu gibi soruların yanıtı en kısa zamanda haberimizde eyer alacaktır.

15 Ekim Gelinim Mutfakta Yeni Gelen Gelin Kim? Çeyrek Altını Kim Aldı? Günün Birincisi Hangi Gelin Oldu sorusuna gelecek olıırsak. 15 Ekim Gelinim Mutfakta Yeni Gelen Gelin Özüm kaynana ise Ayten isminde bir bayan oldu. Puanlamaya ilk olarak Ayten Hanım başadı. Ayten Hanım Ezgi’ye 2 puan,  1 puan Başak’a , 5 puanı ise Emel’e, kendi gelini Özüm’e ise  3 puan vererek ilk gününü tamamladı.

Sıra Reyhan Hanıma Geldi Reyhan Hanım ise Kendi Gelini olan Ezgiye 5 puan verdi. Emel’e 1 puan verdi, Başak’a 2 puan verdi ve son olarak Özüm’e 2 puan vererek günü kapattı. Sıra Ergül Hanıma geçince ise Özüm’e 1, kendi gelini Emel 5, Başak 3 ve son olarak Ezgi’ye 3 verdi. Puanlamada son kaynanaya geldi ve bunun akabinde 15 Ekim çeyrek altını kim alacak? Hanife Hanım EMEL 5, EZGİ 1, ÖZÜM 2, Kendi gelini Başak’a 4 puan verdi. Başak ise çok sinirlendi. herkes gelinine 5 puan veriyo sen 4 puan veriyorsun diyerek sitem etti.

Gelinim Mutfakta 15 Ekim Yarışmaya Yeni Gelen Gelin ve Kaynana Hakkında Bilgiler için Aşağıdaki Linki tıklayınız

G[kirmizitext]elinim Mutfakta Özüm Kim? Kaynana Ayten Hakkında Bilgiler Nereden Katılıyorlar[/kirmizitext]

Comments are closed.