Gelinim Mutfakta Özüm Kim? Kaynana Ayten Hakkında Bilgiler Nereden Katılıyorlar


Güncelleme: 15 Ekim 2018 : 14:52
0

15 Ekim gelinim mutfakta yarışmasına yeni gelin ve yeni bir kaynana dahil oldu. Yeni yarışmacıların dahil olduğu gelini mutfakta heyecan dolu bölümüyle yine seyirci karşısına çıktı ve birbirinden güzel yemeklerle ilgi odağı oldu. Gelinim mutfakta yeni gelen gelin Özüm ve kaynana Ayten zaten hakkındaki bilgiler haberimizde.

31 hafta gelinim mutfakta yarışmasına Özüm Sakarya ve Ayten Sakarya dahil oldun. Özüm yeni evli hatta o kadar yeni ki 10 günlük.İzmir’de dünyaya gelmiş yarışmaya kaynanası Ayten hanım da Katılıyor kaynanası Ayten hanım ise Siirt’te dünyaya gelmiştir.

Özüm Sakarya söyledikleri ile hem gelinim mutfakta hem gelinim mutfakta yarışmacılarını hem de televizyon karşısındaki izleyicileri söyledikleriyle dumura uğrattı. Özüm iddialı bir yarışmacı görmediğim için yarışmaya başvurma ihtiyacı hissetmedim dedi. O kadar iddialı sözleri söyleyen gelinim mutfakta Özüm bakalım O kadar iddialı konuşmasının ardından haftanın finalinde bilezikleri alabilecek mi?

Haftanın ilk günü yarışmaya başlayan özüme moral için yeni evlendiği kocasından çiçek ve çikolata hediyeleri geldi. Çikolatayı herkese dağıtarak gününe başladi.iddaalı konuşmaları ile dikkatleri üzerine çeken Özüm kaynanası Ayten hanımın oğlumun yanında benim sözüm geçer gelinim üç maymunu oynamalı sözüne Tepki göstererek kesinlikle öyle bir şey yapmam dedi. Siz yeni gelen yarışmacı hakkında ne düşünüyorsunuz Sizce uzun soluklu bir yarışmacı olabilecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=Iv9ArARd-HI