13 Kasım 2018 Reyting Sonuçları, Kadın Dizisi İzlendi mi? Kim Birinci Oldu?


Güncelleme: 14 Kasım 2018 : 10:47
0

13 Kasım salı günü yayınlanan dizlere göz atalım.. 13 Kasım reyting sonuçları..  13 Kasım Salı günü ekranda yerini alan diziler içerisinden hangilerinin daha çok izlendikleri sıralamaların açıklanmasıyla ortaya çıktı. Peki, total reyting sonuçları neler oldu ve AB reyting sıralaması nasıl şekillendi?

13 Kasım Salı Dizilerin Reyting Sonuçları

13 Kasım salı günü aynı saatte (20:00) başlayan dizilerin reyting sonuçları… 13 Kasım salı günü; Mehmetçik Kutlu Zafer (TRT1) , Ufak Tefek Cinayetler (STAR), Kadın (FOX) ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV) aynı saatte başladı. Reyting sonuçları aşağıda.. Yarışan Dizler:

Mehmetçik Kutlu Zafer-TRT1 – 20:00; Yapımcılığını Bozdağ Film ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği TRT1’in iddialı dizilerinden “Mehmetçik Kutlu Zafer” 23 Ekim Salı günü seyircisiyle buluşuyor. Mehmetçik Kutlu Zafer 13 Kasım Ne kadar izlendi?

Ufak Tefek Cinayetler-Star – 20:00; Ay Yapım’ın yeni sezona hazırladığı Ufak Tefek Cinayet’lerin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin, senaryosunda ise Meriç Acemi bulunuyor. Dizi lise dönemlerinden beri arkadaş olan 4 kadının hayatlarını anlatacak.

Ufak Tefek Cinayetler 41. Bölümde ne oldu? Sarmaşık sakinleri gafil avlanıyor! Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Ufak Tefek Cinayetler 13 Kasım Ne kadar izlendi?

Kadın-FOX  – 20: 00 Kadın dizisi izlendi mi? FOX TV’de yayınlanan, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın dizisi dram türündeki en başarılı Türk dizilerinden biri olma yolumda emin adımlarla ilerliyor. 13 Kasım salı Kadın dizisi ne kadar izlendi? Kadın dizisi reyting sonuçları..

Kadın 39. Bölümde Neler Yaşandı? Kadın 39. bölüm özeti izle

Kadın 39. Bölüm Özeti: Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra Pırıl çok sinirlenmiştir. Soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alan Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtacaktır. Enver, Şirin’i bir daha evde görmek istemediğini söyler. Çünkü Şirin ailesini her defasında daha büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Şirin ise Bahar’a verdiği ilikten sonra artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünmektedir.

[kirmizitext]Kadın 40. Bölüm fragmanı Sarp ve Bahar karşılaşıyor.. >>[/kirmizitext]

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz-ATV  – 20:00; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13 Kasım ne kadar izlendi? 13 Kasım salı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izlendi mi? Reyting sonuçları…

Reyting sonuçları 13 Kasım 2018 Salı