Kadın Dizisi 20 Kasım 40. Bölüm Fragmanı İzle 40. Bölüm Özeti


Güncelleme: 14 Kasım 2018 : 00:37
0

FOX TV’de yayınlanan, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın dizisi dram türündeki en başarılı Türk dizilerinden biri olma yolumda emin adımlarla ilerliyor. Google’a göre İlk bölümü 24 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan Kadın dizisini, internet kullanıcılarının %94’ü beğeniyor. Kadın dizisi 20 Kasım 40. Bölüm Fragmanı ve özeti.

Kadın 40. bölüm  fragmanı yayınlandı mı? Duygu dolu anların yaşandığı Kadın son bölümde neler olacak? Pırıl, Bahar’ın karşısına çıkacak mı? Enver’in evden kovduğu Şirin ne yapacak? Sarp ve Bahar yüzleşebilecek mi? Her yeni bölümde milyonları ekrana kitleyen Kadın dizisinin 20 kasım salı günü yayınlanacak 40. bölüm fragmanı yayınlandı.

Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennur Yıldırımlar, Seray Kaya, Feyyaz Duman’ın kadrosunda yer aldığı Kadın dizisinin 40. bölümün fragmanını analiz ettik. Kadın dizisinin yeni bölüm özeti. Kadın yeni bölümde neler olacak? Kadın 40. bölüm özeti.

Kadın 40. bölümü ile 20 Kasım 2018 Salı akşamı saat 20:00’da Fox tv ekranlarında olacak. Başaralı dizide; Doruk’un babasını gördüğü sahnede baba diye seslenmesi ile dizi sezon finaline girmişti. Yeni sezonda soluksuz izleyeceğimiz Kadın dizisi merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyelim.

Kadın 40. Bölümde neler yaşana çak..  Pırıl, Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra çok sinirlenmiş, soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alanmıştır. Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtacaktır. Enver, Şirin’i bir daha evde görmek istemediğini söyler. Çünkü Şirin ailesini her defasında daha büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Şirin ise Bahar’a verdiği ilikten sonra artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünmektedir.

Arif’in taşıdığı sırrın artık ona ağır gelmesine rağmen, bir de Yeliz’in üstüne gelmesi onu patlama noktasına getirmiştir. Çevresindeki insanların onu fırsatçı olarak görmesinden de aşırı rahatsız olmuştur. Oysaki Arif’in Bahar’a olan aşkı Bahar’ın iyiliği için her şeyi yapabilecek kadar güçlüdür. Kadın’ın 40. bölümü 20 Kasım 2018 Salı Fox TV’de.

Kadın dizisinin konusu ne? Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasa da iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.

Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.

İşte Kadın Dizisi 40. Bölüm Fragmanı 20 Kasım

Sarp ve Bahar karşılıyor..

Kadın 39. Bölümde Neler Yaşandı? Kadın 39. bölüm özeti izle

Kadın 39. Bölüm Özeti: Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra Pırıl çok sinirlenmiştir. Soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alan Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtacaktır. Enver, Şirin’i bir daha evde görmek istemediğini söyler. Çünkü Şirin ailesini her defasında daha büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Şirin ise Bahar’a verdiği ilikten sonra artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünmektedir. Arif’in taşıdığı sırrın artık ona ağır gelmesine rağmen, bir de Yeliz’in üstüne gelmesi onu patlama noktasına getirmiştir. Çevresindeki insanların onu fırsatçı olarak görmesinden de aşırı rahatsız olmuştur. Oysaki Arif’in Bahar’a olan aşkı Bahar’ın iyiliği için her şeyi yapabilecek kadar güçlüdür. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

Kadın 39. bölüm özeti en önemli anlar video izlemek için tıklayın >