10 Ekim Gelinim Mutfakta Hakan Akkaya Geldi ve Neler Yaşandı? Çeyrek Altını Kim Kazandı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:01
0

Bol heyecan, bol konuşma ve çekişme ola. Gelinim mutfakta yine dolu dolu güne başladı. Fatih Ürek’ in sunumu ile renklendiren gelinim mutfakta yine hem lezzetli hem altın veren programı haftanın beş günü yarışıyorlar. Gelinler yemek yapiyor, kayınvalideler puanlıyor. Ve gelelim bu günün yemeği zerdeçallı pilav.

Gelinler bu gün zerdeçallı pilav yaparak yüksek puan almaya çalışacak. Geçtiğimiz günlerde Emel yüksek puanlar alarak iddialı olduğunu gösterdi. Acaba cuma günü kim 5 altın bileziği alacak. Ama bu gün çeyrek altın kim alacak soruları merak uyandırıyor. Gelinler 40 dakikada zerdeçallı pilavı yapabilecek mi? Emel gelin dün kazandığı çeyrek altınla gelinlere nispet yapıyor. Gelinler Emel gelinin çeyrek altın almasıyla böyle oluyorsa beş bilezik alsa ne duruma geleceksin diyerek daha fazla havalanarak yarışacağini dile getirdiler. Başak hiç bir zaman kendini gösterme çabasında olmadığını söyledi.

Diğer gelinler Emel’ in kayınvalidelere bu sefer pasta ikram etti. Kayinvalidelerden Öznur hanıma ve kendi kayınvalidesine pasta getirip doğal, Hanife hanım ve Reyhan hanıma yapay pasta vererek yapmacık olduklarını söyledi. Bu günkü yarışmacı Hakan Akkaya programa konuk oluyor ve gelinlerin yemeklerini tadıp puanlıyor.

Bu gün gelinler tek kayınvalidelerin yorumlari değil Hakan Akkaya’nin da yorumunu duyacaklar. Sonuçlar henüz aciklanmadi merakla ve heyecanla bekleniyor.