1 Litre Gözyaşı Fragman Mahir Ölüyor Mu !


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 16:08
0

Kanal D’nin sevilen dizisi 1 litre Gözyaşı son bölümü ile izleyicisinden tam not almıştı. Dizide Mahir ile Cihan’ın aşkı ölümle yaşam arasındaki zamanın değerinin ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor. Öleceğini bile bile yaşanmaya çalışılan bir aşk hikayesi.  Belli ki izleyiciyi ekrana kilitleyen bu senaryo bize pek de uzak değil gibi gözüküyor. Cihan, bir yaşam mücadelesi veriyor onun etrafında insanlar ve Mahir de bu mücadelenin bir parçası olmaya çalışıyor. Kanal D’nin ilgiyle takip edilen 1 Litre Gözyaşı dizisinin takipçileri de her Pazar günü saat 20.00 da  Kanal D ekranlarında bu mücadeleye tanık oluyor.

Med Yapım-MF Yapım imzalı, 1 Litre Gözyaşı dizisi yönetmenliğini Serhan Şahin’in yaptığı, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin, Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, dizinin sevilen senaryosu ve güçlü kadrosu dikkat çekici bölümleri ile her pazar kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin 10. bölümünün ardından dikkat çekici bir fragmanla izleyicisini şoka uğrattı. 11. Bölüm fragmanında 1 litre Gözyaşı dizisinin izleyicileri ekranlara kitlendi yeni bölümü büyük bir merakla bekleyen takipçiler şimdi dizinin yayınlanacağı günü iple  çekiyor.Yeni fragmanda; Mahir ile Cihan’ın bir ormanda kaza yaptığı görülüyor. Cihan’ın  sağlık durumun iyi olduğu görülürken, Mahir’in ise arabanın içinde sıkışmış bir vaziyette ağır yaralı olduğu gösteriliyor. Kaza sırasında şoka giren  telaşla yardım çağıran Cihan’ın ise oldukça endişeli olduğu ve korktuğu görülüyor. Mahir’in hastaneye kaldırılması ve haberin tüm ailede duyulması ile  ortalıkta büyük bir hüzün ve bekleyiş başlıyor.  Cihan’ın ise  Mahir’in yanında gözyaşlarına boğulduğu sahne ile izleyicisini yine ekrana kilitleyecek ve duygu seli yaşatacak dizinin fragmanına Cihan’ın sözleri damga vuruyor.

‘Kalan ömrüm senin olsun, senin sıran değiL’!

Dizinin senaristleri  bu hafta dizide  duygu serüveni yaşatacak gibi gözüküyor. Bakalım 1 Litre Gözyaşı dizisinin  yeni bölümde Mahir hayatta kalmayı başaracak mı? Yaşanan kaza ile  darma dağın olan Cihan  kendini nasıl toparlayacak ve tüm bunlar hastalığını nasıl etkileyecek bu soruların cevabını 11. Bölümü ile 16 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek olan 1 litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümde bulacaksınız.