Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz önümüzdeki haftaki bölümünde dizinin izleyicilerini heyecana sokan büyük bir fragman yayınladı. Bu hafta yayınlanan bölümde Nefesi rahatsız eden ve ortalığı dağıtan Vedat’ın fragmanda Kaleli kadınlarının elinde olduğu görülüyor.

Nefes’in makûs talih değişir mi bilemeyiz ama 35. Bölüm fragmanında görüldüğü üzere bu hafta Vedat’ın değil Nefesin intikamı izleyeceğiz. Son anda senaristlerin bir kurgusu olmazsa 35 bölümdür Vedat’tan bin türlü eziyet gören Nefes’in bu hafta  hesap sorma zamanı.. Bakalım, Nefes ve Asiye Vedat’a ne yapacak?  Vedat kadınların elinden nasıl kurtulacak? Tüm bunlar 19 Aralık Çarşamba akşamı Atv ekranında izleyiciyle buluşacak. Yapımcısı Osman Sınav’ın başarılı dizisi  Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı bölümden itibaren izleyicisini ekrana kilitleyen Çarşamba akşamlarının reytinglerde zirveye oynayan dizisi 35. bölüm fragmanı ile izleyicileri merakta bıraktı.

Nefes’in makûs talihi dönüyor!

35. bölüm fragmanında; Nefes’in makûs talihi dönüyor. Vedat’ın zarar verdiği tüm kadınlar Vedat’a karşı bir oluyor. Bir olan kadınlar Nefes öncülüğünde Vedat’ı yakalıyor. Bu haftaki bölümde Vedat için hesap verme zamanını izleyeceğiz.Son bölümde büyük bir dayanışma ile bir olan Karadeniz kadınları bölüme damga vurdu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye’nin dâhiyane fikri ile tek bir amaç uğrunda birleşen kadınlar Nefes, Esma, Nazar birlik oluyor. Böylece kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Nefes, hem para kazanıyor hem de tek başına başarabileceğini hem kendine hem de Tahir’e göstermiş oluyor. Ona destek olmak isteyen diğer kadınların ve Asiye’nin eğlenceli sahnelerine tanık oldu izleyici.  Sipariş üzerine yemek yapıp satma fikrinin sahibi Asiye Nefese yeni bir yol gösteriyor. Nefes’in yemek yapıp sattığını öğrenen Vedat’ta geri kalmıyor ve eve gizlice gelip Nefes’in yaptığı yemekleri döküp ortalığı birbirine katıyor. Tekrardan umutsuzluğa kapılan Nefes’in yine yardımına yenge Asiye Kaleli yetişiyor.

Yeni bölümde Kaleli kadınlarının Vedat ile olan yüzleşmesine tanık olacak izleyiciler şimdiden heyecanla beklemeye koyuldu. 35. Bölümüyle ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz dizisi 19 Aralık Çarşamba günü saat 20.00 da Atv ekranlarında olacak.