Yoo SeungHo’nun Yeni Dizisi My Strange Hero’dan Afişler Yayımlandı


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 01:47
0

Yoo SeungHo yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kendisini en son 2017 yılına ait I Am Not a Robot dizisinde görmüştük. Şimdi ise 10 Aralık Tarihinde başlayacak olan My Strange Hero dizi ile geri gelecek. Dizi Pazartesi ve Salı günleri daha önce bahsetmiş olduğumuz Hymn of Death dizisinden sonra akşam saat 10’da yayımlanacakdır. Dizinin yayımlanan poster ve fragmanlarına geçmeden önce dizi hakkında bazı bilgiler vermek isteriz.

Konusu:

My Strange Hero konusu açısından Kore’nin bir sorunu olan zorbalığa değinmektedir. Olaylar Kang Bok Soo’nun etrafında dönmektedir. Bu yüzden dizinin Korece ismi Bok Soo’s Back olarak belirlenmiştir. Burada aynı zamanda bir kelime oyunu bulunmaktadır. Çünkü; “Bok Soo” kelimesi Korece “intikam” anlamına gelmektedir. Bu da aslında dizinin temelini oluşturan intikam duygusunu anlatmaktadır.
Kang Bok Soo bir lise öğrencisidir. Bok Soo okulda Son Soo Jeong adında bir kızdan hoşlanmaktadır. Bir de bu ikilinin arasına katılan Oh Se Ho adında bir çocuk bulunmaktadır. Son Soo Jeong ve Oh Se Ho yüzünden kendini karışık bir olayın içinde bulan Bok Soo şiddet gösterdiği gerekçesiyle okuldan atılır. Daha sonra bir yetişkin haline gelen Bok Soo okuluna geri dönecektir. Okula döndüğünde Son Soo Jeong’un aynı lisede öğretmen, Oh Se Ho’nun ise yönetim kurulu başkanı olduğunu görür. Peki bu üçlü arasında neler yaşanacaktır? Oluşan aşk üçgeni ve intikam duygusunun sonucunde ne olacaktır?

Oyuncu Kadrosu:

Yoo Seung Ho – Kang Bok Soo

Liseden haksız yere kovulan ve daha sonrasında intikam için lisesine geri dönen karakterdir.

Jo Bo Ah – Son Soo Jeong

Bok Soo’nun ilk aşkı olan ve aslında okuldan atılmasının da sebebi olan karakterdir.

Kwak Dong Yeon – Oh Se Ho

Bok Soo ve Son Soo Jeong ile bir aşk üçgeni içerisindedir. Bok Soo’nun okuldan atılmasına sebep olan kişidir.

Kim Dong Young – Lee Gyeong Hyeon

Bok Soo’nun arkadaşı ve patronu olan karakterdir.

Park Ah In – Yang Min Ji

Bok Soo’yu takip eden biridir. Fakat tatlı biri olduğu için tatlı stalker olarak adlandırılmaktadır.

Dizinin yayınlanan fragmanları ise: