Yeni Gelin Jessica May’in Sevgilisi Hüseyin Kara Kimdir?


Güncelleme: 30 Haziran 2018 : 13:12
0

Ekranların güzel oyuncusu Jessica May evleniyor! Show TV ‘ de yayımlanan ‘Yeni Gelin’ dizisinin Bella’sı aşkı Türkiye’de buldu. 24 yaşını Arnavutköy’de bir mekanda kutlayan Jessica May türk sevgilisiyle evleneceğini paylaştı. Sevgilisi Hüseyin Kara ile ciddi bir birlikteliği olan Jessica, bu birlikteliği resmiyete dökmeye karar verdiğini bildirdi. Yeni Gelin Jessica  May’in Sevgilisi  Hüseyin Kara Kimdir?

Kısaca bilgi verecek olursak… Fotoğraf sanatçısı olan Hüseyin Kara daha önce önemli aktörlerle çalışmış. Markafoni gibi büyük şirketlerde çalışmış, bir çok fotoğrafı  ödül almış bir fotoğraf sanatçısı. 1990 yılında doğan Kara, 28 yaşında ikizler burcudur. Fotoğrafçı olarak kariyerine devam eden Hüseyin kara farklı modeller çalışmış ve aynı zamanda ürün fotoğrafçılığı da yapmıştır.

Kariyerine ilk olarak tiyatro ile başlamak istemiş ve eğitim hayatı boyunca okullarda hep tiyatro topluluklarında yer almıştır. Ancak hayat onun için farklı bir yol çizmiştir. Hüseyin Kara ilerleyen yıllarda e-ticaret şirketi kurmuş ve fotoğrafçılığı da bu şekilde başlamıştır. Naspers Group’ta mesleğine başlamıştır. Jessica May ile uzun yıllar sevgili olan Hüseyin Kara 2017 yılında evlilik teklifi etmiştir. Peki Jessica May nerde ve nasıl bir teklif aldı?

Jessica May, Türk sevgilisi Hüseyin Kara’dan boğazda Portekizce evlilik teklifi aldı. “Ciddi bir ilişkimiz var. Evlenme teklifi çok güzeldi. Dilimi öğrenmiş, İstanbul Boğazı’nda Portekizce evlenme teklifi etti” diyen May, Brezilya’da yaz başında ailelerinin katılacağı bir düğün yapacaklarını duyurdu. Çiftimize mutluluklar dileriz.