Yemekteyiz Yavuz Şenyer Kimdir? İnstagram Hesabı, Ne İş Yapar?


Güncelleme: 10 Ekim 2018 : 11:55
0

Yemekteyiz 8 ekim-12 ekim haftasını yeni yarışmacılarla açtı. Yeni 5 yarışmacı ile yeni haftaya başlayan Yemekteyiz’de heyecan dorukta. Yarışmacılardan Gemici Yavuz Bey3. Gün yarışmacısı olarak karşımıza çıkıyor. Yavuz Şenyer kimdir, nereli, instagram hesabı ne?

Yavuz Şenyer 10 ekim 2018 Çarşamba günü yarışacak. Hem alışverişteki yeteneğini hem yemek yapmadaki yeteneğini hem de misafirperverliğini bizlere gösterecek. Yavuz Şenyer’i biraz da yakından tanıyaım.

Yemekteyiz Yavuz Şenyer Kimdir?

Yavuz Şenyer, 38 yaşında ve 3. Gün yarışmacısı. Gemici olan yarışmacı, Trabzonlu ve bekar. Yarışmaya katılmak için Trabzon’dan İstanbul’a geldi. İşi gereği dünyayı gezen Yavuz Şenyer hem gemisinde hem de evinde yemek yapmayı seviyor. Peki Yavuz Şenyer ile ilgili yorumlar nasıl? İşte sosyal medyada Yavuz Şenyer ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

Meraklimeyraaşu: sigortacıya kafa atmak istiyorum ne kasıntı karakter öyle. eminim gerçek hayatında kimsenin ilgisini çekmeyen embesil tiplerdendir. ressam olana diyecek söz bulamıyorum allah şifa versin karadenizli fazla oynuyo şive yapıyo tanıdığım hiç bir karadenizli bu kadar abartarak konuşmuyo uğurda gereksiz bi yarışmacı en cok melek hanımı begendim ama hak yediler.

ahmet.kussan: Ha pen Yavuz Pey’in gününi izlemek istemiyrum. Penim göozum kanaycak deyi korkayrum. Yani ne diyeyum pilmeyrum. İllaçi cüzeldur ama pen pilmeyrum”