Yaşamak Ne Güzel Sunucuları Burcu Esmersoy ve Dr. Nihat Dik Kimdir?


Güncelleme: 5 Haziran 2018 : 09:51
0

Lifetime kanalında hafta içi hergün saat 09.00’da başlayacak olan Yaşamak Ne Güzel isimli programın sunucuları Burcu Esmersoy ve Dr. Nihat Dik izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sağlık, estetik, beslenme, spor, moda ve astroloji gibi geniş bir yelpazede seyirci karşısına çıkacak olan Burcu Esmersoy ve partneri Dr. Nihat Dik kimdir, sizler için yazımızda.

New York Türk Başkonsolosluğunda geçtiğimiz 14 Mayıs’ta Berk Suyabatmaz ile dünya evine giren Burcu Esmersoy 18 Haziran’da yeni bir program ile ekranlarda olacak. Tanıtımları çekilen program oldukça geniş bir konu seçeneğine sahip. Kadın, sağlık, moda, astronomi, estetik, beslenme, spor gibi birçok konuda izleyenleri konuklarıyla aydınlatacak olan programın güzel sunucusu Burcu Esmersoy’u yakından tanıyalım.

Yaşamak Ne Güzel Burcu Esmersoy Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu olan Burcu Esmersoy, 174 cm boyundadır. Anne ve babası o henüz 4 yaşındayken boşandığı için babaannesi ve ablası ile yaşamıştır. Liseyi Beşiktaş Lisesinde okuduktan sonra İstanbul Üniversitesinde turizm İşletmeciliği okumuş ve bitirdikten sonra Amerika’ya daha iyi bir eğitim için gitmiştir. New York Üniversitesinde Hospitality, Tourism ve Sports Management konusunda eğitim almıştır.

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmacı sonrası Miss İnternational seçilmiş ve ülkemizi Japonya’da temsil etmiştir. Japonyadaki yarışmada Dostluk Güzeli seçilmiştir. Daha sonra Burcu Esmersoy bası küçük dizi ve kliplerde küçük roller aldı. Spikerlik ve sunuculuk alanında eğitim alıp kendisini geliştirdi. CNN Türk’te editör, muhabir ve spor spikeri olarak görev yaptı.

Formula 1 yarışlarını yakından takip eden Esmersoy bir çok program da yaptı. 2005 yılında Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor Müdür Massimo Cusimano ile evlendi ve 2008 yılında boşandı. Acun’un hazırladığı dans yarışmasın yok böyle Dans’ta hem yarışmacı oldu ertesi yıl ise sunucu olarak görev yaptı. Yine Survivor’da sunuculuk yaptı.

Yaşamak Ne Güzel Dr. Nihat Dik Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra almanya’ya gitmiş ve orada çalışmalarına devam etmiştir. Estetik alanındaki çalışmalarına Frankfurt’ta devam eden Nihat Dik, daha sonra İstanbul’a dönmüştür. Eczacıbaşı’nda işe başlayana Nihat Dik, 3 yıl burada görev yapmıştır. Daha sonra ise Çapa Maya Polikliniğini kurmuştur.