YASAK ELMA’YA SÜRPRİZ BİR İSİM TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 25 Şubat 2019 : 22:39
0

Başrollerini Talat Bulut ve Şevval Sam’ın paylaştığı Yasak Elma dizisinde oyuncu yağmuru devam ediyor. Şaşırtıcı bir isim daha ekibe katıldı. İşte detaylar…

BARIŞ KILIÇ GELİYOR!

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre, Güllerin Savaşı ve Oyunbozan gibi dizilerde ön plana çıkan, Barış Kılış ilerleyen bölümlerde dizide yer alacak. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği dizide, oyuncunun hangi rolle izleyici karşısına çıkacağı, henüz netleşmiş gözükmüyor. Ancak, oldukça merak ediliyor. Şimdi Barış Kılıç kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım.

BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

Oyuncu, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamlamıştır.

OYUNCULUK SERÜVENİ

Üniversite birinci sınıftan itibaren çeşitli reklam filmlerinde rol almaya başladı. 1999 senesinde, oyuncu olan bir arkadaşıyla beraber cips reklamı için seçmelere gitti. Salonda arkadaşını beklerken, oradaki cast direktörü onun da seçmelere katılmasını istedi ve seçildi. İlk dizi deneyimi 2004 yılında çekilen Bütün Çocuklarım dizisi oldu. Bu dizide, Kadir İnanır, Jülide Kural, Demet Evgar gibi usta isimlerle birlikte çalışma şansı elde etti. 2007 yılında, başrolünü Sinem Öztufan ile paylaştığı Leylan dizisi geldi ancak uzun ömürlü olmadı. Aynı sene içerisinde, başrolünde Murat Han ve İrem Altuğ’un bulunduğu Vazgeç Gönlüm adlı dizide rol aldı. 2009 yılında ise, Sakarya Fırat ve Aynadaki Düşman dizileri geldi. 2011 ve 2012 yıllarında, başrolünü Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı Adını Feriha Koydum’da canlandırdığı Levent karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. 2013 yılında bir dönem Lale Devri dizisinde oynadı. 2014 ve 2015 yıllarında, başrolünü Damla Sönmez ile paylaştığı Güllerin Savaşı adlı diziyle yıldızı parladı. 2016 yılında, kısa ömürlü olan Oyunbozan dizisinde başrolü canlandırdı. Oyuncunun en son gözüktüğü yapım 2017 yılında Kanal d’de gösterilen ve kısa süren Evlat Kokusu dizisi oldu.