YASAK ELMA’YA ŞAHİKA BOMBA BİR GİRİŞ YAPIYOR!


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 23:51
0

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci ve Talat Bulut’un paylaştığı Yasak Elma dizisinin 44.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Nesrin Cavadzade’nin “Şahika” karakteriyle diziye girdiği görüldü. İşte detaylar…

ŞAHİKA VE KAYA ARASINDA NE VAR?

Tanıtımda, Şahika önce ayaklardan başlayarak gösteriliyor. Sonrasında da Kaya’nın kapısını çalıyor. Diğer taraftan Ender gözükürken, Caner Yıldız’la ilgili iddialarda bulunuyor. Yıldız’ın mutlaka bir plan yaptığını vurguluyor. Ender’de, “Yıldız yılanı plan yapmışsa bizim de elimiz armut toplamıyor” şeklinde yanıt veriyor. Fragmanın sonunda Kaya’nın kapısını çaldığında ise, kapıyı açan Şahika oluyor. Üstelik arkasında da bornozla Kaya beliriyor. Bu sahnelerden sonra, Şahika ve Kaya arasında gizli bir ilişki olduğuna dair sosyal medyadaki yorumlarda yerini buluyor. Başka bir ihtimal olarak da, Şahika ve Yıldız’ın arasında bağlantı olabileceği yönünde ilerliyor. Çünkü Caner’in Yıldız’ın plan yaptığı konusundaki iddiasının boşuna olmadığı tahmin ediliyor.

YILDIZ İNTİKAM PEŞİNDE Mİ?

Yeni bölümün ilk tanıtımında Halit’in Yıldız’dan boşanacağı ön plandaydı. Üstelik, Yıldız herkes tarafından evden kovuluyordu. Özellikle de Ender bu konuda Yıldız’ı kışkırtacak sözler sarf etmişti. Şahika karakterini Kaya’nın hayatına Yıldız’ın sokup sokmadığı merak ediliyor. Ancak, her şekilde Şahika’nın hikâyede büyük ses getireceği anlaşılıyor. Kaya ve Ender arasında gizli bir yakınlaşma olmuşken, Şahika’da Ender’in uzun süre başını ağrıtacağa benziyor.

44.Bölüm 2.fragmanı için tıklayınız.