YASAK ELMA’DA ŞOK GELİŞME! ERİM’İN BABASI KİM?


Güncelleme: 21 Mart 2019 : 01:27
0

Pazartesi akşamları Fox ekranlarında yayınlanan başrollerinde Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanı kafaları karıştırdı. İşte detaylar…

ENDER VE KAYA ARASINDAKİ SIR NE?

Yasak Elma her hafta seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Önce, Yıldız ve Zeynep’in öz kardeş olmama ihtimaliyle herkesi ters köşe yapan dizi, şimdi de Erim’in babasının Kaya olduğunu düşündürüyor.

En son yayınlanan bölümde yeni bir karakterin diziye dâhil olduğu görülmüştü. Daha önce duyurduğumuz oyuncu Barış Kılıç “Kaya” karakteriyle bölümün son sahnesinde gelerek Ender’i şaşkına uğrattı. Ender ve Halit, Londra’dan dönen Erim’i karşılamak için havalimanına gittiler. Fakat, Erim yalnız dönmedi ve yanında Kaya’da vardı. Ender ve Kaya imalı bir şekilde birbirlerine baktılar ve bölüm orada sona erdi. Haftaya yayınlanacak 38.bölümün fragmanında ise, Ender’in bu yeni karakterin gelmesinden oldukça rahatsız olması dikkatleri çekti. Tanıtımda “Seni burada barındırmayacağım defolup gideceksin” demesi seyircilerin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Üstelik, Yıldız’da, Kaya’nın kim olduğunu merak ettiğini belirtti.

Son sahnede Kaya Ender’e “Seninki öfke falan değil düpedüz korku” diyerek meydan okudu. Bu sözleri söylerken de, elini Erim’in omzuna koyması dikkatlerden kaçmadı. Seyircilerin aklına ise, “Acaba Erim’in babası Kaya mı” şeklinde bir fikir oluşmaya başladı. Eğer, Erim’in babası Kaya ise, dizide yepyeni bir konuya giriş yapılacağının mesajı verilmiş oldu. Çünkü böyle bir durum varsa ve ortaya çıkarsa, Halit ve Ender’in arasındaki bütün bağlarında kopacağı tahmin edilebiliyor.

38.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ