YASAK ELMA’DA HALİT VE YILDIZ BOŞANIYOR MU?


Güncelleme: 27 Nisan 2019 : 12:43
0

Başrollerini Şevval Sam ve Talat Bulut’un paylaştığı Yasak Elma dizisinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan 43.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın sonunda şaşırtıcı bir ayrıntı dikkatleri üzerine çekti. Başından beri kimse tarafından evlilikleri onay görmeyen Halit ve Yıldız boşanıyor mu? İşte detaylar…

YILDIZ ŞOKTA!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan  42.bölümün son sahnesinde Ender ve Halit’in oğlu Erim, Yıldız’ın babası tarafından kaza sonucu vurulmuştu. İzleyiciler ölüp ölmediğini merak ediyordu. Yeni bölüm fragmanında Erim’in hastaneye kaldırıldığı ekrana yansıyor. Başta Halit olmak üzere tüm aile bu olaydan dolayı Yıldız’ı suçluyor. Yıldız ve annesi hastaneye geldiklerinde, Ender tarafından tersleniyorlar. Başından beri ailede kimsenin haz etmediği Yıldız bir anda yapayalnız kalıyor. Bu arada, Erim’in ölmeyip kurtulduğunu da Halit dile getiriyor. Ancak, tanıtımın son sahnesinde izleyicileri şok edici bir gelişme yaşanıyor. Halit, Yıldız’a “Ender’e gidiyorum. Senden de boşanacağım” şeklinde bir ifadede bulunuyor. Yıldız’da şok yaşıyor. Yeni bölümde Yıldız’ın üzerine çok gidileceği anlaşılıyor.

42.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kaya, Ender’den gizli test yaptırmış ancak Ender bu durumu öğrenerek çok kızmıştı. Yıldız ise bu arada boş durmadı. Kaya ve Ender arasındaki ilişkiyi ispatlamak ve Ender’i şirketten uzaklaştırmak için çalışmalara başladı.

Zeynep ve Alihan uzun zaman sonra hak ettiği mutluluğa kavuşmuştu. Fakat parasını bitirerek dönüş yapan Mustafa Ender’le tanıştı. Olayların yönü değişik bir boyut almaya başladı. Bütün kapıların sırayla yüzüne kapanması sonucu Mustafa’nın gözü döndü. Herkesin hayatını etkileyecek korkunç bir karar vermek zorunda kaldı.

43.Bölüm fragmanı için tıklayınız