YASAK ELMA’DA DÜNDAR ZEYNEP’İ KAÇIRIYOR!


Güncelleme: 26 Mart 2019 : 03:20
0

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi oyuncuların paylaştığı Yasak Elma dizisinin haftaya yayınlanacak olan 39.bölüm fragmanı çıktı. İşte detaylar…

ZEYNEP ZOR DURUMDA!

Bu akşam yayınlanan bölümde Dündar’la evlenmek üzereyken son anda cayan Zeynep, Alihan’a yetişmek için havalimanına gitmişti. Alihan’da onu görünce uzaklaşma fikrinden vazgeçti ve uzun bir aradan sonra birleştiler. Ancak, Dündar’da Zeynep’i takip etti ve ikisini sarılırken görünce şok oldu. Yeni bölüm fragmanında da Dündar’ın yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmeyeceği anlaşılıyor. Zeynep, ona üzgün olduğunu ifade ediyor. Dündar başta sorun çıkarmayacak gibi gözükse de, “Ben kendimi zorla sevdiremem ama ailem böyle bir şeyi kaldıramaz” demesiyle dikkat çekiyor. Sonrasında da Zeynep’i arabaya kilitleyip götürdüğü görülüyor. Başta, Dündar sakin profiliyle izleyiciye yansıtılmış, hatta Zeynep’in onunla mutlu olmasını isteyenler bile olmuştu. Fakat, karakterdeki bu değişiklikle, izleyici ters köşe olacağa benziyor. Alihan ve Zeynep’in de hemen mutluluğa kavuşamayacakları belli oluyor. Şimdi 38.Bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

38.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ender, Kaya’nın gelmesiyle büyük bir şok yaşadı. Erim’le arasındaki yakınlıktan da çok rahatsız oldu. Onu göndermek için elinden geleni ardına koymayacağını ifade etti. Fakat, Kaya’nın da dişli olduğunu unuttu. Yıldız ve Halit arasında, Yıldız’ın babasının katil olması gerçeğinin krizi yaşandı. Uzun zamandan sonra Halit ilk defa karısına destek olurken ekrana yansıdı. Alihan yurtdışına gitmeden önce Zeynep’le vedalaştı. Zeynep’te bu vedadan sonra Dündar’la evlenemeyeceğini anladı ve Alihan’ı durdurdu.

39.bölüm fragman için tıklayınız