YASAK ELMA’DA BÜYÜK ŞOK YILDIZ VE ZEYNEP KARDEŞ DEĞİL Mİ?


Güncelleme: 28 Şubat 2019 : 15:27
0

Pazartesi akşamları Fox’da ekrana gelen ve Şevval Sami Talat Bulut gibi isimlerin başrolde yer aldığı Yasak Elma dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Fragman da şok bir detay ilgi çekti. Yıldız ve Zeynep’in öz kardeş olmadığı konusunda seyircinin kafasında şüpheler oluştu. İşte detaylar…

ZEYNEP VE YILDIZ’IN ANNESİ GELİYOR!

Fragmanda Zeynep ve Yıldız’ın annelerinin hapisten çıkması dikkatleri çekiyor. Çıkar çıkmaz, bir adamın boğazına yapışıp “Önce seni sonra da o adamdan peydahladığın kızını öldüreceğim” diye belirtmesi seyirciyi merak etmekten alı koyamıyor. Üstelik isim de belirtmiyor. Zeynep ya da Yıldız’dan birisinin babasının farklı olduğu ve bundan dolayı da öz kardeş olmadıkları rahatça anlaşılabiliyor. İlerleyen bölümlerde hikâyenin, Zeynep Alihan ve Yıldız, Ender, Halit üçgeninden sıyrılıp daha gizemli bir boyut alması tahmin ediliyor. Böyle olduğunda, dizinin geçen haftalarda aldığı tepkiyi de unutturabileceği ihtimali doğuyor. Çünkü her zaman yazılan senaryodan daha farklı bir kurguyla izleyici karşısına çıkıyor.

ZEYNEP VE DÜNDAR YÜZÜK TAKIYOR!

Tanıtımdaki diğer bir ayrıntı da, Zeynep ve Dündar’ın yüzük takması oluyor. Zeynep, geçen bölüm Alihan boşanamayınca Dündar’ın evlilik teklifini kabul etmişti. Görünen o ki çok geçmeden hazırlıklara başlanmış. Fakat, Alihan bu duruma çıldırıyor. Zeynep’e “Bana kızdığın için sevmediğin bir adamla evlenmeye kalkmak ne kadar sağlıklı” diye sorarken görülüyor. Sonraki sahnede de Dündar ve Alihan sahnesi yer alıyor. Dündar ‘ın Alihan’a “Ben sizin aranıza girmedim. Zeynep beni seçti” diye meydan okuyor. Dündar ve Zeynep evlenebilecek mi? İlerleyen bölümlerde anlayacağız.

35.Bölüm 2.fragmanı için tıklayınız.