Yasak Elma Zeynep Kim? Zeynep İnstagram Hesabı


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 03:17
0

Yasak Elma Zeynep kim? Fox Tv’nin 19 mart pazartesi akşamı yayın hayatına başlaması beklenen Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin başrol oyuncularından Zeynep karakteri izleyenler tarafından merak edildi. İşte Yasak Elma Zeynep‘e dair tüm merak edilenler haberimizde…

Bambaşka hayalleri ve idealleri olan iki kız kardeşin hikayesi izleyenleri oldukça etkileyecek. Kız kardeşlerden biri Yıldız biri Zeynep’tir. Yıldız, kısa yoldan zengin olmanın yollarını ararken Zeynep onuru ve namusuyla çalışıp kazanan bir genç kızdır. Dizide Zeynep karakterine hayat veren oyuncu Sevda Erginci’yi son olarak Ver Elini Aşk isimli komedi dizisinden tanıyoruz.

Yasak Elma Zeynep karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sevda Erginci 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Annesi ve babası henüz 4 yaşındayken boşandılar. 15 yaşında oyunculuk hayalleri kurmuş ve çok geçmeden hayallerine ulaşmak için adım atmıştır. Semaver Kumpanyada Paki ve Sevgi Çiçekleri isimli oyunla tiyatro oyunculuğuna adım atmıştır. 2012 yılında beyaz ekranla tanışmış  Özgü Namal ve Ozan Güven’in başrol oynadığı dizide Ozan Güven’in hasta kız kardeşine hayat vermiştir.

Yine aynı yayınlanan Fahriye Evcen ve Mehmet Aslantuğ’un başrol oynadığı Veda isimli projede Lamia karakterini canlandırmıştır. Fakat bizim onu tanımamız Karagül dizisinde hayat verdiği Ayşe rolüyle olmuştur. Bu dizideki performansıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Çok geçmeden Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Akabinde Ver Elini Aşk dizisinde Ayperi rolüne hayat verdi. Şimdilerde Yasak Elma dizisi Zeynep rolünü canlandırıyor.

Yasak Elma Zeynep karakterine hayat veren güzel oyuncu Sevda Erginci’nin biraz da kişisel özelliklerinden bahsedelim. Terazi burcu olan Erginci burcunun bütün özelliklerini taşıyor. Kararlı, idealist ve düzenli bir kişiliğe sahip. Ayrıca kumral saçları ve kusursuz fiziğiyle de göz dolduruyor. Son zamanların yükselen yıldızlarından biri diyebiliriz Sevda Erginci için. Genç yaşına rağmen önemli dizilerde rol almış ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştır.


Yasak Elma Dizisi Uçmak İstiyorsan Şarkısı ve Sözleri (Jenerik)


Dizinin konusu kısaca şöyle; Birbirlerine çok düşkün fakat hayalleri ve hedefleri bambaşka olan iki kardeşin hikayesi konu alınıyor. Yıldız kısa yoldan zengin olmanın yollarını ararken sosyetenin ve cemiyet hayatının kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişecektir. Ender Argun Yıldız’a hayatının teklifini yapar. Kocasını baştan çıkartması karşılığında ona para teklif eder. Yıldızın kararı sadece onu değil Zeynep’i de etkileyecektir. Zeynep’in hayatı ise çalıştığı şirketin Alihan Taşdemir tarafından satın alınmasıyla değişecektir. Alihan bey ve Zeynep’in arasında kısa süre sonra tutkulu bir aşk yaşanacaktır.

Birbirinden başarılı ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Zeynep karakterine hayat veren Sevda Erginci’ye yeni rolünde başarılar dileriz.

Sevda Erginci instagram hesabı: @sevdaerginci