YASAK ELMA DİZİSİNİN 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!


Güncelleme: 15 Ocak 2019 : 21:05
0

Önümüzdeki haftadan itibaren, ara veren diziler tek tek yayına girmeye başlıyor. Fox’da yayınlanan, başrollerini, Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi oyuncuların paylaştığı, Yasak Elma dizisinin, eklenen yeni bölüm fragmanı çıktı. İşte detaylar…

YILDIZ KÖŞEYE SIKIŞTI

Yıldız defalarca Halit’e yakalanmaktan kurtulmuştu. Ancak yeni bölüm fragmanında büyük bir ayrıntı dikkatlerden kaçmıyor. Halit şüphelerinin üstüne gidip, Yıldız’ın eski sevgilisi Kemal’i takip ettiriyor. Bunun üzerine, eline geçen bir fotoğrafla şaşkına dönüyor. Zeynep ise Yıldız’ı teselli ederken görülüyor ve “Sen hala Kemal’e âşık mısın?” diye sorması onu cevapsız bırakıyor. Yıldız şimdi ne yapacak? Yolun sonuna mı geldi? Yoksa gene mi bir şekilde yırtacak? Bu soruların cevaplarını yeni bölümde alacağız.

ENDER VELAYET DAVASI MI AÇIYOR?

Fragmanda büyük bir patlamada Ender cephesinde meydana geliyor. Halit ve Ender’in oğlu Erim’in, arabayla birine çarptığı anlaşılıyor. Üstelik daha da kötüsü, çarptığı kişi ne yazık ki kurtulamıyor. Ender ise, bu olay üzerine kendine hâkim olamıyor. Şirkette birçok kişinin önünde, Halit’i suçladığı dikkat çekiyor. Öfkesini durduramayan Ender, ona oğlunu almak için velayet davası açacağını söylüyor. Bunun yanında, Alihan’da ona destek olurken görülünce, Halit neye uğradığını şaşırıyor. Ayrıca, çok nadir duygusal tarafını ortaya çıkaran Ender’in, Alihan’la dertleşmesi ve ona hakkında bilmediği şeyleri söylemesi de izleyicileri şaşırtıyor.

Yasak Elma 21 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümüyle Fox ekranındaki yerini almaya devam edecek. Şimdi yayınlanan son bölümü bir kez daha hatırlayalım.

28.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

YILDIZ EVE DÖNMÜŞTÜ ANCAK YANLIŞ YAPTIĞINI FARK ETMİŞTİ

Yıldız evi terk etmiş ve bir otele yerleşmişken, eski sevgilisi Kemal yanında soluğunu almıştı. İkisi yalnızken, kapıyı Halit çaldı ve şok olmuşlardı. Ancak, Kemal’in arka kapıdan çıkmasıyla, yakalanmaktan son anda kurtulmuşlardı . Sonrasında, Yıldız kocasını içeri almıştı ve Halit’in ondan özür dilemesiyle şaşkına dönmüştü. Eve dönme kararı alarak, Halit’e son bir şans vermek istemişti. Ancak, döndüklerinde Halit’in kendini anlamadığını ve ilişkileri için çabalamadığını görerek radikal bir karar almıştı. Bölüm sonunda Zehra ve Kemal’i nikah masasında görüp şok olmuştu. Ancak Halit’i de orada görmesiyle neye uğradığını şaşırmıştı.