YASAK ELMA DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK!


Güncelleme: 14 Mart 2019 : 23:51
0

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece’nin paylaştığı Yasak Elma dizisinde şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar..

KEMAL ARTIK YOK!

Yıldız’ın eski kocası Kemal’e hayat veren Sarpcan Köroğlu sosyal medya hesabından hayranlarına diziden ayrıldığını duyurdu. Oyuncunun sürpriz ayrılışına dizinin sevenleri oldukça üzüldü. Çünkü, karakter ucu sivri de olsa seviliyordu. Hatta, Yıldız’la yasak aşk yaşamasını isteyenler bile vardı. Sosyal medya sitelerinde “Yıldız ve Kemal yeniden birleşsin” gibi yorumlar görmek mümkün oluyordu. Son dönemlerde yayınlanan bölümlerdeki sahnelerle, Aşk-ı Memnu’yu aratmadığı da gözleniyordu. Fakat bu beklenmedik ayrılık hikâyedeki pek çok şeyi de değiştireceğe benziyor.

NEDEN AYRILDI?

Oyuncunun ayrılış sebebinin ise tamamen senaryo ile alakalı olduğu söyleniyor. Uzun süredir, Yıldız Kemal ve Zehra üçgeni sürekli yerinde sayıyordu. En son yayınlanan bölümde, Yıldız ve Kemal’in yeniden birlikte olacağı düşünüldü. Fakat, çok geçmeden Yıldız’ın Kemal’e intikam almak için tuzak kurduğu anlaşıldı. Bu sayede, Kemal Zehra’yı aldatıyor konumuna düştü. Halit’in de gözünden düşmüş oldu. Haftaya ki bölümün fragmanında da Kemal’in yer aldığı anlaşılıyor. Çünkü Yıldız’a hesap soruyor. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki bölüm Kemal’in son sahneleri olacak. Bu ani ayrılış, hayranları çok üzse de, hikaye yazıldığı gibi işliyor. Kemal gittikten sonra da, Halit’in geçen bölüm şirket için bahsettiği “Ceo” karakterinin gelmesini bekleniyor. O karakteri de daha önce diziye gireceğini duyurduğumuz Barış Kılıç’ın canlandıracağı düşünülüyor.