Yasak Elma Dizi Kıyafetleri Ve Markaları


Güncelleme: 29 Mayıs 2018 : 12:45
0

Fox Tv’nin ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Yasak Elma, geniş izleyici kitlesine hitap eden konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Özellikle genç oyuncularıyla dikkat çeken dizide, oyuncuların kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları izleyenlerin beğenisini topluyor. Yasak Elma dizi kıyafetleri ve markaları en çok araştırılan ve sorgulanan konular arasında.

Sade ve yalın tarzıyla dikkat çeken Zeynep’in kıyafetleri, gösterişi ve şaşalı giyinmeyi seven Yıldız’ın giysileri ve cemiyetin önde gelen isimlerinden Ender’in özel dikim kıyafetleri ayrı ayrı merak ediliyor. Özellikle genç izleyici kitlesine sahip olan dizide kullanılan kıyafetler, aksesuarlar, ayakkabılar ve takılar dizi başladığı günden itibaren en çok araştırılan konular arasında.

 

Yasak Elma dizi kıyafetleri ve markaları dizi devam ettiği sürece araştırılmaya devam edecektir. Bizde tüm bölümlerde paylaşılan dizi markaları ve fiyatlarını sizler için güncel olarak paylaşmaya devam edeceğiz.

Başrollerini Sevda Erginci, Onu Tuna, Eda Ece, Kıvanç Kasabalı, Talat Bulut ve Şevval Sam’ın üstlendiği Yasak Elma dizi kıyafetleri ve markaları anbean sitemizde yer alacak. Her biri özel sponsor ve modacılar tarafından giydirilen oyuncuların elbiselerinden, takılarına kadar tüm detaylara yer verilecektir. Genelde ünlü markalar yine dizilere sponsor olmak için büyük uğraş veriyor. Çünkü sevilen oyuncuların taşıdığı kıyafetler markaların reklamı için büyük önem taşıyor.

Yasak Elma dizi kıyafetleri ve markaları

Koton, Adl, Mavi, İpekyol, NetWork, Karaca, İnci, Lacoste, faiksönmez, İnci, Tommyhilfiger Twist, Beymen, Benetton, Beymen, Burberry, Fabrika, Fossil, Guess, Kemal Tanca, Kiğılı, Lacoste, Nike, Only, Penti, Reebok gibi ünlü markalar Yasak Elma dizisi oyuncularına sponsorluk ediyor.


Yasak Elma Ender’in (Şevval Sam’ın) Giydiği Kıyafetler ve Markaları <<< için Tıklayınız