Bir Umut Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 3 Eylül 2018 : 22:29
3

MF Yapım’dan yeni bir dizi geldi. Daha önce Seviyor Sevmiyor, İlişki Durumu: Karışık, Seven Ne Yapmaz,  Kadın, Kalp Atışı ve Anne gibi dizilere imza atan MF Yapım ‘ın yeni dizisinin ismi ‘Bir Umut Yeter’ olarak belirlendi.. Senaristliğini Melis Civelek’in yapacağı Bir Umut Yeter dizinin oyuncu kadrosu na ilişkin tüm detaylar haberimizde.

Bir Umut Yeter dizisi oyuncuları ile ilgili çalışmaların gizli bir şekilde devam ettiği bilgisi kulislerde konuşuluyor. Casting çalışmalarının devam ettiği dizi Bir Umut Yeter, yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bir Umut Yeter dizisi Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Mekan ve oyuncu seçimi devam eden dizi hakkında ayrıntılar gelmeye başladı.

Yapımcı Fatih Aksoy ile televizyoncu Faruk Bayhan’ın kurduğu MF yapım tarafından hazırlanan Bir Umut Yeter dizisi yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.  Bir Umut Yeter dizisi hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken oyuncu kadrosu da özverili bir şekilde hazırlanıyor.

Türk oyuncu kadrosunda kimler var hangi oyuncular dizinin kadrosuna dahil olacak? Bir Umut Yeter Dizisi kadın başrol oyuncusu Elif daha önce Adını Sen Koy dizisinden iki yıldır takp ettiğimiz meşhur Zehra’sı oldu. Adını Sen Koy Zehra Şimdi Hayat Işığım Elif olarak ekran karşına geçecek. [kirmizitext]Bir Umut Yeter Elif ile ilgili ayrıntı bilgi için Tıklayınız[/kirmizitext]

Bildiğiniz gibi Kanal D yeni sezonda çok fazla dizi ile gündeme gelmek istemiyordu.   daha çok eğlence programları ile kanalın yayın akışını hazırlayan ekip Sadece bir iki tane diziyi kanala dahi edecek.   bu dizilerden birisi de büyük ihtimal Bir Umut Yeter dizisi olacak.

Bir Umut Yeter dizisi 2017 yazında yayıncı bulamamaktan ve yayın hakları gibi sorunlarla rafa kalkmıştı. M.Civelek’in senaryosunu Kaleme aldığı dizinin hazırlıkları bu sene yeniden başladı. Gelin oyuncu kadrosu tekrar gözden geçiriliyor ve cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu an için dizinin kadrosunda netleşen bir isim ne yazık ki yok. İsimler netleştirici yazımız altında sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Bir Umut Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu

Bir Umut Yeter Yılmaz Kim (Tolgahan Sayışman) Yılmaz Karabey

Bir Umut Yeter Elif Kim (Hazal Subaşı) Adını Sen Koy’un Zehra’sı 

Esra Bilgiç Töre

Serhat Tutumluer

Cem Uçan

Yağmur Özbasmacı Mermer

Feyza Civelek

Dizinin diğer oyuncuları ise Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp’dir. Ayrıca konuk oyuncu Alper Saldıran başrol oyuncularına eşlik edecek.

Comments are closed.