Meleklerin Aşkı İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reyting Sonuçları Nasıl?


Güncelleme: 2 Temmuz 2018 : 03:17
1

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Meleklerin Aşkı 5 temmuz perşembe izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Usta oyuncuların yanında genç ve dönemin gözde isimlerini kadrosunda bulunduran Meleklerin Aşkı uzun bir hazırlık döneminin ardından nihayet yayın hayatına başlıyor. Özveri ve emekle çekilen seyirci için titizlikle hazırlanan Meleklerin Aşkı izlendi mi tuttu mu? Reyting sonuçları nasıl?

Oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu gibi güçlü isimlerin yer aldığı dizi için perşembe günü seçildi. Perşembe günü aynı saatlerde Star TV’de Geleceğin Starı isimli yarışma programı yayınlanacak. İzleyici tercihini hangisinden yana yapacak? Meleklerin Aşkı beklentileri karşılayacak mı? Yoksa erken final mi yapacak?

Meleklerin Aşkı dizisinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Yağmur henüz bebekken annesi tarafından bir huzur evine terk edilmiştir. Buradaki yaşlılar tarafından dürüst, saygılı ve efendi bir genç olarak yetiştirildi. Büyük kızı ve damadına kızıp huzur evine yerleşen Rukiye ile aralarındaki bağ daha kuvvetlidir. Melek ise Rukiye’nin deli dolu doğaya düşkün güzeller güzeli kızıdır. Yağmur, Melek’e ilk gördüğü an aşık olur. Melek ve Yağmur’un birbirlerine kavuşması için vereceği savaş izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Meleklerin Aşkı konusu itibariyle diğer dizilerden farklı görünse de aslında oldukça klişe. Çünkü her zaman olduğu gibi birbirine aşık iki genç ve aralarında bir den çok engel. Meleklerin Aşkı yaz aylarında ekranlardaki boşluğu doldurmak adına iyi bir dizi olabilir fakat yeni sezona kalmasını beklemiyoruz. Meleklerin Aşkı  reyting sonuçları beklentilerin altına seyredecek. İlk bölümü ile 2-3 arasında bir reyting oranı alması beklenen dizinin tekrarları sıklıkla yayınlanırsa seyirci çekmesi daha kolaylaşabilir.

Meleklerin Aşkı reyting sonuçları nasıl? İzlendi mi tuttu mu? Erken final mi yapacak? Sorularına net yanıtlar vermek oldukça güç. Fakat yaz sezonunda seyircinin televizyondan uzaklaştığını da göz önüne alırsak dizinin 5 milyon izleyici sayısına ulaşması iyi bir başarı olacaktır.

Meleklerin Aşkı dizisi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? 

Comments are closed.