Şahin Tepesi İkinci Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Şahin Tepesi İkinci Bölüm Fragmanı Yayınlandı.


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 01:09
0

Şahin Tepesi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı.Geçtiğimiz hafta ilk bölümü  ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisi, ikinci bölümüyle cuma akşamı ekrana gelecek. İki kadının güç savaşını konu alan dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.  İkinci bölüm fragmanı yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde bu hafta, ailenin büyük amcasının  sır ölümünde bazı detaylar açığa çıkıyor.  Atv ekranlarında cuma akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan Şahin Tepesi dizisi yeni bölüm fragmanı yayında. Şahin Tepesi yeni bölüm fragmanı izleyenlerini daha da meraklandırdı.

İyiyi ve Kötüyü Temsil Eden İki Kadın

İyiyi ve kötüyü temsil eden iki kadının güç savaşını anlatan Şahin Tepesi’nde bu hafta gizemli ölümün ardındaki hesaplaşmalar bir bir açığa çıkıyor. Tuna ve kızı bazı tehditlerle karşı karşıya kalırken, Melek geçmişini ve şimdiki hayatını yeniden ele alıp savaşmaya karar veriyor.

Şahin Tepesi Karakterler Kimdir?

Şahin Tepesi karakterleri kimdir, izleyenlerin merak ettiği bir soru oldu. Melek’in (Ebru Özkan)  gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) Tuna’yla (Zerrin Tekindor) evlenmiş ve onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için de büyük sürpriz olur. Tuna’nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe’yle (Boran Kuzum), Melek’in kızı Verda (Aybüke Pusat) arasındaki kıvılcım gelecekteki aşkın habercisidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Omuzlarında en az Tuna’nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek’in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.

İki Kadının Güç Savaşı

İki kadının güç savaşı ve geçmişleriyle hesaplaşmalarının anlatıldığı dizide iki karakterin çocukları arasındaki duygusal ve fırtınalı ilişki de ilerleyen bölümlerde açığa çıkacak. Şahin Tepesi dizisi ikinci bölüm fragmanın yayınlandı ve seyirci olayların merak ve heyecanla ilerleyeceği yönündeki sinyali aldı. Şahin Tepesi ikinci bölüm fragmanı, cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin ikinci bölümüne dair ilginç ipuçları veriyor. Ay Yapım tarafından ekranlara getirilen dizinin oyuncu kadrosu ve görsel düzenlemesi son derece ilgi çekiyor.