Yasak Elma Lila Argun Kim? Ayşegül Çınar Hayatı


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 23:54
1

Hikayesi ve kurgusu ile kısa zamanda dikkat çeken Yasak Elma oyuncuları ve karakteri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Dizide Lila karakteri de güzelliği ve performansı ile göz doldurdu. Lila kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler nelerdir?

Lila Halit’in eski eşi Zerrin’den olan kızıdır. Aynı zamanda Alihan Teşdemir’in yiğenidir. Dayısı ve babasının gücünden dolayı asla kaybetmeyeceğini bilir. Diğer taraftan annesinin babasına olan takıntılı aşkını saçma bulmaktadır. Lila karakterini canlandıran oyuncumuz Ayşegül Çınar’dır.

Ekranlara yeni bir soluk getiren Yasak Elma dizisi oyuncularıyla izleyenlerin beğenisini topladı. Dizinin ilk bölümünde karakterlere ve dizinin genel konusuna hakim olduk. Olayların gelişimini ve giderek artan heyecanını izleyerek göreceğiz. Şimdi dizide dikkat çeken karakterlerden Yasak Elma Lila kim sorusu üzerinde duralım. İşte detaylar…

Yasak Elma dizisi ilk bölümü ile izleyicinin ilgisini ve beğenisini toplamayı başardı. Dizide Lila karakterine hayat veren oyuncu Ayşegül Çınar’dır. Ayşegül Çınar kim? Ekranlarda görmeye alışık olmadığımız Ayşegül Çınar herkes tarafından merak edildi. Dizide Lila ismiyle izlediğimiz Ayşegül Çınar henüz kariyerinin çok başında. Aslında bunu dizideki performansından da anlamak çokta zor değil. Acemiliği ve amatörlüğü  bu yolun daha çok başında olduğunu belli ediyor. Fakat umut vaat eden  bir oyuncu olduğunu da söylemekte fayda var.

 

Ayşegül Çınar hakkında çok fazla bir bilgi yok. Detaylı araştırmalarımıza daha sonra yer vereceğiz. Şimdi öğrendiğimiz kadarını sizlerle paylaşacağız. Genç oyuncu lise eğitimini tamamlar tamamlamaz kariyer rotasını oyunculuk alanında belirlemiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Bir kaç tiyatro oyununda amatör olarak rol aldıktan sonra ilk dizi deneyimini Yasak Elma dizisinde Lila karakteriyle yaşamıştır.

 

İlk ekran projesinde oldukça heyecanlı olan oyuncu duygularını instagram hesabından paylaşmıştır. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanana Ayşegül Çınar’ı İnstagram hesabından takip edebilirsiniz. Yasak Elma Lila yani Ayşegül Çınar instagram hesabı= @cinaraysegull

Uzun süredir sarı olarak kullandığı saçlarını Yasak Elma Lila rolü için siyaha boyatmıştır. 1.69 boyunda ve 50 kg ağırlığında olan Ayşegül Çınar’a yeni rolünde başarılar dileriz. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken oyuncunun bundan sonra yapım şirketleri ve kanalların peşinden koşacağına eminiz.

 

Lila Argun, Halit Argun’un ikinci eşi Zerrin’den olan kızıdır. Babasına çok düşkündür. Annesinin babasına olan takıntılı aşkına bir türlü anlam veremez. Babasının gücünün farkında olduğu için kendine güveni vardır. Ayrıca Alihan Taşdemir’in yeğenidir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde sık sık kendini sahnelerde göreceğiz.

Yasak Elma dizisi karışık konusu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük ilgi görmeyi başardı. Yıldız ve Ece gibi birbirinden zıt iki kardeşin hikayesi seyircinin dikkatini çekti. Dizi ilk bölümü ile tam not almayı başardı. 19 mart pazartesi yayın hayatına başlayan dizi umarız başarısını koruyabilir. Eğer aynı başarı grafiğini çizebilirse uzun ömürlü olmayı başarır. Aksi takdirde kısa sürede final bayrağını çekmek zorunda kalacaktır.

Yasak Elma Lila Kim?

Sizler Yasak Elma Lila karakterini nasıl buldunuz? Ayşegül Çınar hakkında sizlerde bilgilerimizi güncelleyecek düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz….

1 YORUM

  1. merhaba sizi tanıdığıma çok sevindim yasak elmayı çok severek izliyorum

Comments are closed.