YASAK ELMA AŞK-I MEMNU’YA DÖNÜYOR!


Güncelleme: 26 Şubat 2019 : 20:52
0

Başrollerini Şevval Sam ve Talat Bulut’un paylaştığı Yasak Elma dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde de şok gelişmeler yaşandı. İşte detaylar..

KEMAL YILDIZ’LA AYNI ODADA!

Yıldız, Kemal’e yüz vermedi. Ancak, Kemal ondan uzak duramadı ve aynı odaya girdi. Yıldız, Kemal’i kendinden uzak tutmaya çalışsa da, halinden çok da şikâyetçi görünmedi. Kemal, ona dokunmuşken odaya Lal girdi ve bölüm sona erdi.

YILDIZ ENDER’İN ÇANTASINI ÇALDIRDI!

Ender’in şantajlarından kurtulmak için, çantasını çaldıran Yıldız aleyhine olan ses kayıtlarını yok etti. Fakat, telefonda Alihan ve Ender’in yatakta çekilmiş fotoğraflarını görünce şaşkına döndü. Alihan’ı kardeşinden uzak durması konusunda net bir şekilde uyardı.

ERİM YURTDIŞINA GİDİYOR!

Erim ve arkadaşı aynı cafedeyken, kız arkadaşı tuvalette bir kadının yüzüğünü çaldı. Kadın bu durumu anladı ve hemen polise bildirdi. Erim’in de başı yanmak üzereydi ki, Halit’in yetişmesiyle sıyrılmayı başardı. Ancak, Halit çok sinirlendi ve bu yanlış arkadaşlıklardan kurtulması için oğlunu yurtdışına göndermeye karar verdi. Erim, annesinden yardım istedi. Ender o sözleşmeyi imzalamamak için dirense de uzun sürmedi. Başta, Alihan’dan yardım istedi ancak olumlu yanıt alamadı. Erim ortak kararla yurtdışına gönderilmek üzere hazırlanmaya başladı.

Çok geçmeden yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

YILDIZ KÖŞEYE SIKIŞTI!

35.bölüm fragmanın da, Lal aynı odada yakaladığı Kemal ve Yıldız’ı hemen annesine söylerken görüldü. Durum, çok geçmeden Halit’in de ’ulağına gitti. Yıldız’a çok kızması dikkat çekti. Yıldız bu kez iyice köşeye sıkıştı. Bu seferde yırtsa bile, çemberin giderek daraldığı anlaşılmış oldu.

ENDER KEMAL’LE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE!

Bir diğer ayrıntı da, Ender’in bu sefer Kemal ile plan yapması oldu. İstediklerini gerçekleştirmesi karşılığında Yıldız’la beraber olabileceğini açıkça ifade etti.