Ver Elini Aşk Oğuz Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi, Yaşı


Güncelleme: 1 Eylül 2017 : 23:57
0

Ver Elini Aşk dizisindeki Oğuz karakterini kim canlandırıyor? Ver Elini Aşk dizisindeki Oğuz kim? Ver Elini Aşk dizisinde Oğuz karakterini canlandıran oyuncu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Kanal D ekranlarının 2017-2018 sezonu için hazırladığı ve ekranlara getirdiği romantik komedi alanında izleyicisi ile buluşan dizi Ver Elini Aşk, oyuncu kadrosu ile büyük ilgi topladı. Dizide yer alan birçok oyuncu, izleyicilerin yakın takibi altına alındı.

Ver Elini Aşk dizisinde rol alan Oğuz karakteri de izleyicilerin en çok dikkatini çeken isimlerden biri oldu. Ver Elini Aşk dizisindeki Oğuz karakterini canlandıran oyuncunun adı ise Gökay Müftüoğlu.

Ver Elini Aşk Oğuz Kimdir? (Gökay Müftüoğlu Kimdir?)

 

1986 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 1996 yılında henüz 10 yaşında iken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra birçok yapımda yer almıştır.

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrolarında yönetmenlik de yapan ünlü oyuncu 2010 yılında Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Ardından Cennetin Sırları ve Aşk gibi yapımlarla ekranlarda olmuştur. Ancak asıl tanınması Emanet isimli dizideki Caner rolüyle olmuştur.

Gökay Müftüoğlu, son zamanların en başarılı yapımlarından birisi olarak kabul edilen Kara Sevda dizisinde de rol almış ve finale doğru dizinin en beğenilen karakterlerinden birisi olmayı başarmıştır.

Sizce ünlü oyuncunun dizide rol alması doğru bir karar mı? Gökay Müftüoğlu’nun oyunculuk performansını ve Ver Elini Aşk dizisini beğeniyor musunuz?