Ver Elini Aşk 9 Kasım Var mı Yok mu? Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 16:55
1

Kanal D ekranlarında komedi türünde izleyici ile buluşan Ver Elini Aşk 9 Kasım Perşembe günü var mı yok mu? Başrollerini Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Sue), Köksal Engür (Emin), Asuman Dabak (Mine) ve Hakan Pişkin (Fedai) gibi isimlerin yer aldığı Ver Elini Aşk tüm hızıyla devam ederken diziden kötü haberler gelmeye başladı. Ne zaman yayınlanacak? Dizi Kanal D yayın akışından çıkarıldı mı?  Sosyal medyada soruların bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte detaylar.

Gelen bilgilere göre Ver Elini Aşk Kanal D’nin Perşembe gününki yayın akışından çıkartıldı. Dizinin kötü giren reytingleri nedeni ile kanal ve yapım şirketinin ortak kararı ile dizi bu hafta için yayın akışından kaldırıldı. Gelen bilgilere göre dizi yeni dizilerle rekabet edemedi ve final yapma ihtimali ile karşı karşıya.  Dizi son gelen bilgilere göre final kararı almış durumda. Final sahnelerinin yeniden çekilmesi için diziye ara verildi. Dizi hikayede küçük değişiklikle final yapacak. Bunun içince final çekimlerinin yetişmesi için diziye ara verildi. Dizi 11. bölümle ekranlara veda edecek. Peki Ver Elini Aşk dizisinin konusu neydi? İşte kısaca dizimizin konusu;


Ver Elini Aşk İzlendi mi Tuttu mu? Erken Final mi Yapacak? <<<Tıkla


Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden doğan kızıyla İstanbul’da yaşayan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol insanı olan Kaan ile ablasını bulmak için köyden İstanbul’a gelen, dediğim dedik Antepli bir köylü kızı olan Ayperi’nin yolları kesişir. Kaan’ın dünyalar tatlısı bebeği Su’ya dadılık yapmaya başlayan Ayperi ile Kaan her konuda zıtlaşsalar da bilmedikleri bir şey vardır. Onların kaderleri bundan yıllar önce Kıbrıs Savaşı sırasında birlikte yazılmıştır.

Ver Elini Aşk Tanıtım Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm Fragmanı

1 YORUM

  1. Kesinlikle bitmesin bu dizi istemiyoruz bitmesini final olmasın başka gün olsun lutfeeenn?

Comments are closed.