Ver Elini Aşk İzlendi mi Tuttu mu? Erken Final mi Yapacak?


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 12:00
10

Ver Elini Aşk bitti mi? Ver Elini Aşk neden erken final yapıyor? Ver Elini Aşk dizisi neden bitiyor? Ver Elini Aşk dizisinin final söylentileri doğru mu?

Kanal D ekranlarının yeni sezonda Romantik Komedi türünde başlattığı yeni dizisi Ver Elini Aşk’ın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı mı?

Gaziantepli bakıcı Ayperi ile Su bebeğin babası Kaan karakteri arasındaki aşka yer verilen dizi fragmanlarıyla beğeni toplamıştı. Dizi, yayınlanan ilk bölümleriyle beklenen ilgiyi göremedi. İlk bölümü ile 3. sıraya yerleşen dizi az da olsa umut versede devamını getirip getiremeyeceği kesin değil. Bu nedenle dizi ile ilgili erken final söylentileri ortaya çıktı.

Ver Elini Aşk dizisi, konusu ve senaryosu ile kolay tükenebilecek bir dizi olarak görülüyor. Bu nedenle dizi, yeni sezonda güçlü senaryoları ile ekranda olan diğer dizilerin arasında tutunamayabilir.

Yeni sezona birçok kanal yeni dizileriyle giriyor. Yeni diziler için de hazırlıklar yaz aylarından beri sürüyor. Bu hazırlıklar bazı kanallarda yüksek bütçeler ve değişik senaryolar ile sürdüğü için Ver Elini Aşk dizisi bu dizilerin arasında sönük kalmış gibi görünüyor.

Ver Elini Aşk dizisi, sezon dizisi olmaktan çok bir yaz dizisini andırıyor. Ateş Böceği, Dolunay, Kalp Atışı gibi yaz aylarında yayınlanmaya başlamış olsaydı daha iyi reytingler alabileceği söyleniyordu. Ancak dizinin yayın tarihi 2017-2018 sezonunun başlangıcına denk getirildi.

Sizce Ver Elini Aşk dizisi devam etmeli mi? Yoksa dizi erken final mi yapmalı? Diziyi beğendiniz mi? İzlemeyi düşünüyor musunuz? Ver Elini Aşk dizisi ile ilgili yorumlarınızı bize iletebilirsiniz.

10 YORUMLAR

  1. Ver elini ask Bitmesin çocuklar duymasın çok sıktı o bitsin ve ne olur fragmani yayınlayın artik

  2. 10 numara fılm ınsanların gozu anca meryem ve baska dızılere dalmıs fakat hakıkı dızı burunlarının ucunda ama fark edemıyorlar bence VER ELINI ASK DEVAM ETMELI

  3. Ver Elini Aşk uzun zamandır gülebildiğim tek dizi .Harika oyuncu kadrosuyla kalite bir yapım. Perşembe misafir bile kabul etmiyoruz ailecek.Umarım yıllarca sürer….

Comments are closed.