Ver Elini Aşk Kaan’ın Eski Sevgilisi Bridget kim Gerçek Adı Oynadığı Diziler Kısaca Hayatı


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 14:58
0

Yeni sezonda ilg ile izlenmeye devam eden Ver Elini Aşk dizisi senaryoyu biraz daha canlandırmak adına dizinin oyuncu kadrosunda küçük değişiklikler yapmaya karar verdi. Komedi dizisi Ver Elini Aşk yeni bölümde diziye Kaan’ın eski sevgilisi rolünü canlandıracak Bridget karakteri girdi. Peki Bridget kim gerçek adı sevgilisi oynadığı diziler nelerdir? Ayrıntılar haberimizin devamında.

yönetmen koltuğunda Emre Kavuk’un yer aldığı, başrollerini Ali İl ve Sevda Erginci’nin paylaştığı  Ver Elini Aşk dizisinin kadrosuna Kaan’ın eski sevgilisi olan Bridget karakterini oynayacak, gerçek adı Derya Şensoy katıldı.

Derya Şensoy, dizi tiyatro ve sinema sahnelerinin önde gelen isimlerinden Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızıdır. Ekranlarının tozunu yemiş bir ailenin kızı olsa da kendini sağlama alacak oyunculuğa sahiptir. 1990 yılında dünyaya gelen genç oyuncu günümüzde ailesiyle değilde oyunculuğu ile anılan biri olmaktan mutluluk duyduğunu açıklamıştır.

Ver Elini Aşk Kaan Kim? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi<<< tıklayınız

Derya Şensoy oyunculuğa trt 1 ekranlarında yayınlanan ve yediden yetmişe herkesin beğenisini alan Doksanlar dizisiyle merhaba dedi. Bu arada eğitimine de devam eden Derya Şensoy ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Oyunculuğu hakkında düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

Derya Şensoy İle İlgili Video

https://www.youtube.com/watch?v=nnfeCcMtu0E