Ver Elini Aşk Dizisi Mesut Kimdir Gerçek Adı


Güncelleme: 2 Eylül 2017 : 01:31
0

Ver Elini Aşk dizisi Mesut karakterini kim canlandırıyor? Ver Elini Aşk Mesut Yılmaz kimdir? Dizideki rolü nedir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır?

Yeni sezonun iddialı projelerinden Ver Elini Aşk dizisinin oyuncularını sizler için araştırdık. Dizinin eğlenceli karakterlerinden Mesut’u canlandıran Mesut Yılmaz ile ilgili bütün bilgilere haberimizin devamında yer verdik.

Gaziantep ve İstanbul arasında çekimleri gerçekleşen dizi Anadolu insanı ile semt insanının çatışmasını eğlenceli bir şekilde konu alıyor.

Üniversite yıllarında yaşadığı tek gecelik ilişki sonucunda dünyaya gelen kızıyla yaşayan Kaan’ın verdiği keyif dolu mücadele ele alınıyor. Kızına bir türlü bakıcı bulamayan Kaan’ın sonunda Ayperi ile yolları kesişir.

Ver Elini Aşk Mesut Kimdir? ( Ver Elini Aşk Dizisi Mesut Yılmaz Kimdir) 

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mesut Yılmaz, profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.Oyunculuk kariyerine Kızıl Elma dizisiyle adım atmıştır.

Daha sonra İnadına aşk dizisinde canlandırdığı İblis Adem karakteri ile akıllarda yer edinmiştir. Daha önce İnadına Aşk dizisinde rol alan ve şimdilerde Ver Elini Aşk dizisiyle ekrana gelen bir diğer isim ise Büşra Çam. Büşra Çam ve Mesut Yılmaz geçtiğimiz sezon ekrana gelen İnadına Aşk dizisinde birlikte rol almışlardır. Mesut Yılmaz’ın rol aldığı diziler sırasıyla Kızıl Elma, İnadına Aşk, Şahane Damat ve Ver Elini Aşk.

Ver Elini Aşk dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor…