Ver Elini Aşk Kaan’ın Evi Nerede?


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 00:32
0

Ver Elini Aşk dizisindeki Kaan’ın evi nerede? Ver Elini Aşk dizisinde Ali İl’in canlandırdığı Kaan karakterinin evinin tam adresi nedir?

Kanal D ekranlarında yeni sezonun en eğlenceli yapımlarından birisi olmaya aday olan Ver Elini Aşk dizisi büyük bir ilgiyle karşılandı. Dizi, sezondaki eğlence eksiğini kapatacak gibi görünüyor.

Türk televizyonlarında genellikle dram, macera ve gerilim gibi konular izleyicinin ilgisini daha çok çektiği için daha çok yayınlanıyordu. Ancak son zamanlarda bu anlayıştan vazgeçen yapımcılar, eğlenceli dizileri de izleyiciler ile buluşturma kararı aldı.

En eğlenceli dizilerden birisi olarak gösterilen Ver Elini Aşk dizisindeki Kaan karakterinin güzel ve sevimi evinin neresi olduğu da pek çok izleyicinin merak ettiği bir konu oldu.

Ali İl’in canlandırdığı Kaan karakteri ile Sevda Erginci’nin canlandırdığı Ayperi karakterinin eğlenceli hikayesini izleyici ile buluşturan dizide Kaan’ın evi, İstanbul’da lüks bir sitede bulunuyor.

Kaan karakterinin evi için daha önce Tarabya taraflarında bir site için görüşüldüğü söylense de kanal, bu evden vazgeçmiş gibi görünüyor. Bu nedenle Kaan karakterinin evi olarak son seçilen evin neresi olduğu henüz netlik kazanmış değil.

Ver Elini Aşk dizisinde yer alan Kaan’ın evinin tam adresi ile ilgili araştırmalarımız sürüyor. Konu ile ilgili bilgilerimiz netleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de konu hakkındaki bilgilerinizi ve görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.