Ver Elini Aşk Lalin Kim? Lalin Hakkındaki Tüm Bilgiler!


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 18:19
0

Ver Elini Aşk dizisindeki Lalin kim? Ver Elini Aşk Lalin gerçek adı ne? Ver Elini Aşk dizisinde Lalin karakterini kim canlandırıyor?

Kanal D ekranlarında romantik komedi türünde ekranlara gelen Ver Elini Aşk dizisindeki Lalin karakteri de oldukça dikkat çekti. Sevda Erginci ve Ali İl ile birlikte dizide yer alan Lalin karakterini sizler için araştırdık.

Ver Elini Aşk dizisindeki Lalin karakterinin gerçek adı Ceren Koç. Ceren Koç, oyunculuk eğitimi almamış olmasına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyerine sahiptir.

Ceren Koç, Kadir Has Üniversitesinde İstatistik Bölümünde eğitim görmektedir. 1993 doğumlu olan genç oyuncu ünlü bir cast ajansına kayıtlı olduğu için birçok ünlü diziden teklif almıştır.

Ver Elini Aşk dizisindeki Lalin karakteriyle tanınmaya başlasa da aslında Ceren Koç daha önceden de ekranlarda olmuştur. Fuse Tea reklamı ile bir dönem ekranlarda olan oyuncu Bizim Okul dizisindeki performansı ile de beğeni toplamıştır.

Ceren Koç, Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol almıştır. En son Canan Ergüder’in başrolü oynadığı Güllerin Savaşı dizisinde Mine isimli bir karaktere can vermiştir.

Ceren Koç’un özel hayatı ile ilgili kesin bir bilgi ise henüz bulunmuyor. Bilgilerimiz netleştiğinde sizlerle sitemizden paylaşacağız.

Siz Ver Elini Aşk dizisindeki Lalin karakterini beğendiniz mi? Sizce Ceren Koç’un oyunculuk performansı nasıl? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.